De levering werd zoals belooft snel en op tijd bezorgd. Het bestelde artikel was mooi en netjes ingepakt en werd in een stevig doosje geleverd. Meer hoef je als klant niet te wensen. Top!

snelle verzending, netjes verpakt

Goede service. Snelle levering volgens afspraak. Het pakketje was netjes verpakt, zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Bovendien zat er een vriendelijke briefje bij; dat is altijd leuk ;)

Snelle service en leuke koopjes te vinden

Het pakketje werd op tijd geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. Leuk :)

snel en veel keus

ik ben een nieuwe klant, beenmode heeft werkelijk alle merken. Overzichtelijk. Ik wist niet dat er zoveel keus was in pantys

besteld voor 16.00 uur de volgende dag 13.00 uur in huis !!😊

De panty,s zijn zoals het plaatje aangaf !!! De maat perfect.. Is dat geen snelle en goede afhandeling !!!👍👍 Geen geslenter door de straten winkel in winkel uit!! (brrr) Gr mevr ; M

Snelle levering, goede kwaliteit!

Overzichtelijke en duidelijke site met een snelle levering.

Gebruiksvriendelijke website met veel keus

Meerdere malen iets besteld. Zeer tevreden over producten en over de service

Altijd snelle, goede en persoonlijke service

Het assortiment en dus de keuze is enorm, de wijze van bestellen eenvoudig, de levering snel en altijd vergezeld van een geschreven kaartje met een persoonlijke noot. Daarmee onderscheidt Beenmode zich van andere online zaken.

Prettige webwinkel en top service

top

goede website, snelle levering

Veel te laat bezorgt

Panty ziet er mooi uit alleen ondanks aangeven zo snel mogelijk versturen,kwam het veel te laat aan. Daar baalde ik ontzettend van, Ik heb er nu niks meer aan!

Ik bestelde maat 38-40, maar op de bestelinformatie stond 36-38. Ik stuurde een mail en werd meteen teruggebeld door Fleur. Maat 38-40 was niet meer leverbaar, zodat ik toch akkoord ging met 36-38. Geweldige panty van Kunert, met een goed pasvorm. Het pantybroekje is op heuphoogte, zodat je buik niet als een opgeblazen ballon aanvoelt. Chappeau!

Snelle levering van mijn aankoop. Wat ik erg kan waarderen is een handgeschreven briefje erbij met een leuke boodschap. Maak dat ik opnieuw zal bestellen!

Hele snelle en nette service

Altijd snel in huis en direct antwoord

Prima webwinkel

Netjes verpakt en met de hand geschreven kaartje erbij maakt het persoonlijk. Snelle service.

Altijd snelle en adequate levering

Al jarenlang mijn vaste adres voor sokken. Levering is altijd stipt en eventuele backorders worden netjes opgevolgd.

Goede service, snelle levering, netjes verpakt.

Mooie website, ruime sortering, veel merken, duidelijke omschrijving, goede prijzen en een goede en snelle service.

Tevreden

Snelle en persoonlijke service

Snelle en persoonlijke service, ruime keuze

Mooie beenmode

Makkelijk te bestellen en snel thuis gestuurd. Mooie beenmode en ik ben altijd tevreden. En altijd een handgeschreven bedankje voor je bestelling.

Goede kwaliteit

Ook voor grote maten is er keus , en de panty,s zitten perfect.

NIET GENOEG VOOR GROTE MATEN

Helaas is er zeer weinig te vinden wat betreft panty's voor de grote maat zoals 56/58. Zoveel mooie panty's maar niet voor mij dus met een grote maat.

Veel keus en snelle levering

Wederom slofsokken van Ewers besteld. Veel keus en de sokken zijn snel geleverd.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren