Super service! Het team is erg attent. Ik had een last minute bestelling die ik de volgende dag nodig had ivm stage in het buitenland. Ik kreeg mijn bestelling alsnog de volgende dag. Heel erg bedankt!

Duidelijke website en snelle levering

Website is duidelijk met goede filters, makkelijk dat het door de brievenbus kan en het wordt snel geleverd.

Snelle levering 2 x

snelle levering en leuk het kaartje erbij

Excellent service. Efficient and personal.

Excellent service. Efficient and personal.

Kan alles goed vinden! Snelle verzending

Fijne website, 3 verschillende panty’s gekocht en was zo klaar. Volgende dag meteen in huis! Heel tevreden over.

Heel goed geholpen en snelle levering

Fijne persoonlijke aandacht! Ben telefonisch goed geholpen!

Vlotte levering

Super snel geleverd, heel fijn.

De kousen zijn van hele goede kwaliteit. Telefonisch ook heel goed geholpen. Echt een aanrader!

vlotte verzending

Mooie koopjes die altijd zorgvuldig verzonden worden

Uitstekend!

Snelle levering. Prima producten.

Uitstekende en persoonlijke service

Mijn bestelling had ik de volgende dag in de brievenbus met een persoonlijk, handgeschreven briefje erbij, waarin me veel plezier werd gewenst met mijn aankoop. Leuk!

Mooi product, fraai verpakt en tijdig ontvangen.

Het is niet de eerste keeer

Vandaag besteld en morgen in huis. Supersnelle service. 2 artikelen zijn binnen 2 dagen nagestuurd

Je hebt heel snel je bestelling in his, echt super.

Ik ben heel tevreden. Altijd netjes verzorgd en op tijd.

Snel en zorgvuldige levering.

Overzichtelijke website en keurig verzorgde aflevering. Mooie verpakking en zeer goede presentatie.

Snel en weer keurig netjes bezorgd!

Ik heb al meerdere malen besteld. Altijd snel en netjes bezorgd, met een persoonlijke noot! Bonnie Doon sokken zijn fijn, het hele gezin draagt ze! Vast adres voor sokken en panty’s!

Uitstekend service, mooie producten, goede kwaliteit

Uitstekend service, mooie producten, goede kwaliteit

Persoonlijk en snel!

Tijdens mijn tweede bestelling ontving ik een handgeschreven kaartje met een persoonlijke tekst. Dit maakt voor mij duidelijk dat het een bedrijf is wat de persoon achter de bestelling in de gaten houdt! Tevens een snelle en perfecte service!

Super snele levering

Keurig

Netjes verpakt snelle levering

uitstekend

vanwege het persoonlijke kaartje dat bij de bestelling zat en het makkelijk en snel omruilen van onjuiste maat.

Geweldig adres voor alle beenmode +sloffen.

Grote sortering, snelle levering en een vriendelijk persoonlijk kaartje.

Uitstekend service!

Late middag besteld, volgende dag thuis. Er lag een persoonlijk geschreven kaartje bij. Dat heb je bijna nooit! Heb me met een mail bedankt, kwam meteen weer een lieve mail terug. Volgende keer dus weer bij beenmode.nl shoppen! Bedankt voor alles!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com