Uitstekend service!

Late middag besteld, volgende dag thuis. Er lag een persoonlijk geschreven kaartje bij. Dat heb je bijna nooit! Heb me met een mail bedankt, kwam meteen weer een lieve mail terug. Volgende keer dus weer bij beenmode.nl shoppen! Bedankt voor alles!

Snelle levering, prima service

Zeer tevreden, geen klachten

Hele goede service

Heel leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit, dat je veel draagplezier wenst

mooie kousen van TRASPARENZE snelle levering maar toch een kleine opmerking: de doos waar in het kwam wel heel erg groot voor 2 paar kousen

snel thuis

snel thuis

Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle service.

Erg tevreden met het product en de levering. Zeker aan te raden.

Heel erg goed

Altijd fijn om een bestelling bij jullie te plaatsen , mooie producten , snelle levering en het kaartje met een leuke boodschap erop doet het erg goed.

Goede service snelle bezorging

Goede service,leuk verpakt.

Mooie spullen, uitstekende service, netjes verpakt en een vriendelijk kaartje bij je bestelling

Alle juiste producten, goede service

Normaliter bestel ik rechtstreks bij een producent, maar bij Beenmode kon ik alles in 1 keer vinden van 3 verschillenmde merken. Bovendien een goede en snelle levering met een persoonlijk briefje erbij.

Altijd snelle levering, netjes verpakt. Top👍🏻

Heel veel keus en snelle levering !

Grote sortering en veel merken. Vooral ook de super merken in heel veel kleuren en types !

Een van mijn favoriete sites. Bestellen gaat snel, niet ingewikkeld. Levering snel. Pakketje past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blivjen.

Top levering en product

Zeer snelle levering en fijn product. Veel keuze!

De panty’s lijken absoluut niet op de getoonde foto’s

Twee zwarte luxe panty’s besteld, maar tot mijn verbazing lijkt de ene meer op de grijze maillot en de zwarte stippenpanty heeft grote losse bolletjes zilverdraad (met uitstekende stukjes zilverdraad). Als je een zwarte panty koopt, wil je toch een zekere chique uitstraling ipv Pippi Langkous uitstraling. Geen aanbeveling dus.

Ales was oké

Fijne ontvangst, mooi briefje erbij, vriendelijk en uit nodigend. Ik ben tevreden.

goede service met persoonlijke aandacht

de service is goed en snel met in de levering altijd een persoonlijke groet.

met een betere bezorging scoren ze zeker 5 sterren

Kort gezegd Beenmode 5 sterren, bezorging door Post.nl 1 ster. De persoonlijke benadering bij Beenmode is geweldig. De bezorging door PostNL is ver onder de maat. Track and Trace die niet werkt en willekeurige bezorging dagen later. Het splitsen van de levering door jullie was niet nodig geweest. Ik heb wel besloten pas weer iets bij jullie te bestellen als de bezorging wordt aangepast of als ik een keuze heb in wie er kan bezorgen. Dus naast Post nl ook bijvoorbeeld UPC, Parcel of anderen.

Super service

Fijn dat er actief werd meegedacht aan alternatieven toen een deel van mijn bestelling lang zou gaan duren. Top!

Zeer behulpzame medewerkers die service leveren

Mijn gewenste product was niet op voorraad. Het team heeft hun best gedaan dit zo snel mogelijk te regelen. Vriendelijke terugkoppeling en erg behulpzaam. Ik blijf hier zeker bestellen.

Uitstekend geholpen met kapot product

Mijn man had gebeld over Catspads van mijn zoon die heel snel kapot zijn gegaan (2 keer dragen). Uitstekend geholpen.

Snelle service, goede panty geleverd!

Zeer goede ervaring met leveringen in het verleden

Correcte levering. Produkt zoals omschreven.

Snelle, goede en prettige service

Ik bestel vaak op beenmode.nl. De artikelen worden altijd snel en volledig geleverd. Met een handgeschreven kaartje erbij. Heel sympathiek. Daarnaast biedt beenmode.nl een hele ruime keuze voor redelijke prijzen. De beschrijvingen op de website zijn ook goed.

snel geleverd en netjes ingepakt

netjes ingepakt

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com