Snelle bezorging mooi verpakt

Service is goed, alleen de panty is veranderd :(

Prima service, snelle bevestiging en snel bezorgd, alleen de panty zelf (van het zelfde merk en dezelfde maat) is helaas veranderd..

Goede levering, maatvoering matig

De levering kwam heel vlug. Alleen pasten de maillotjes die ik voor onze dochters in hun eigen maten had gekocht bijna allemaal niet - te groot...

Heb het gevoel dat iemand mij persoonlijk helpt met perfecte service!

Mijn ervaring met Beenmode is in een woord “PERFECT”!

Ik had een vraag over de kleur van een panty; ik ben binnen korte tijd heel goed geholpen! Al vaak besteld en bedrijf is een blijvertje!

Vlotte en keurige afhandeling van mijn klacht!

Goede en betrouwbare service

Fijne website en vlotte levering

Panty sok meteen stuk

Nog geen 30 min had ik panty sokken aan dacht wat duurdere te kopen nou meteen ladder erin. Niet waard.

Komen na wat ze beloven

Helemaal top

Snelle service,netjes verpakt,prima producten en grote keus.

Goede kwaliteit, snelle service en mooi verpakt

De kwaliteit van de panty’s is top; ik heb nog nooit zo lang met panty’s gedaan. De bestelling wordt snel verstuurd en is mooi verpakt; je voelt je bijna jarig als je het uitpakt.

Snelle zending Snelle oplossing bij een fout mijnerzijds Prima

Altijd goed!

Zeer snelle service, goede verzending en bijzonder klantgericht!

Goed.

Heel aparte kousen / panty’s. Zie je bijna niet in een kousenwinkel, als die eigenlijk nog bestaan. Snelle levering.

Groot aanbod, snelle levering

Overzichtelijke website waarin je door de uitgebreide filtermogelijkheden makkelijk de artikelen kunt vinden die je zoekt. Daarna ook nog eens snelle levering.

Besteld maar nog niet ontvangen helaas!

Ontevreden want hetgeen ik had besteld wenste ik op kerstavond, 24-12-2019, al te hebben ontvangen en het is nu 29-12-2019 en heb nog niets ontvangen!

Snelle verzorgde levering !

Ik was op zoek naar basic sokken van Doney Boon en kwam op deze site! Leuke aanbieding deed mij besluiten niet verder te zoeken! Dank voor de goede service!

Fijne webshop!!!

Goede website en breed assortiment. Zeer netjes verpakt. Had mijn bestelling op een zaterdag geplaatst en binnen een uur bericht ontvangen dat bestelling verzonden was en wat voor een soort zending het was. In mijn geval een brievenbus zending met track & trace code. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. En zal zeker weer hier bestellen. Ga zo door met jullie fantastische service.

Goede service en top sokken !!

Mooi en zorgvuldig verpakt.

Fantastisch !

Op kerst avond besteld, direct de zaterdag erna geleverd. Keurig verpakt, in een handig brievenbus doosje. En het allerleukste een persoonlijke kerstgroet van Leontine er bij!

overzichtelijke site en vlotte levering

Veel keus

3 stuks panty besteld waarvan 1 stuk twijfelachtig

Moeiteloos geholpen en perfect en uiterst correct gereageerd op een klacht. Zeker een aanbeveling.

Pakket was door toedoen van post Nl te laat. Uitstekende opvolging van beenmode.nl om het te volgen.

Zeer attente opvolging n.av. een negatieve review

mooie producten

veel keus en snelle levering, ben er weer heel blij mee

Goede service en meedenkend

In mijn bestelling zaten diverse sokken van 1 maat en 1 paar met een andere maat. Ik werd gebeld met de vraag of mijn bestelling wel juist was. Goede service!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren