Top service!

Bestelling wordt zorgvuldig uitgevoerd en alles komt goed verzorgd thuis met een vriendelijk kaartje erbij! Net even de kers op de taart.

Super goed

Goede en snelle levering. Mooie panty

Betrouwbaar, goede kwaliteit en goede en snelle service

Voor kerst nog een cadeau besteld en op tijd ontvangen. Netjes met track en trace code. Super blij mee! Beveel dit bedrijf zeker aan.

Was een brievenbus pakket maar paste niet door de brievenbus dus kon pakket pas na de Kerst ophalen

super goed

goede service!!

Nog geen oordeel...

Helaas is mijn bestelling nog niet binnen. Zal wel door de feestdagen komen:) Sjoukje van Woerden

TOP!

site heeft producten die ik zocht, super snelle levering, nette verpakking, gepersonaliseerde kaart met kerst groet, leuk

Mooie kwaliteit, groot assortiment, prima service

Erg tevreden over het assortiment, de kwaliteit en de service.

Geweldige service en goede kwaliteit

Voor de kerst op korte termijn geleverd. En de kwaliteit is ook heel erg goed.

Snel, zorgvuldig én persoonlijk!

Altijd de goede panty’s, zorgvuldig verpakt en met een persoonlijk kaartje; top!

Zeer ruime keuze in mooie panty's, snelle levering

Zeer ruime keuze in mooie panty's! Snelle levering

Snel en professioneel

Snelle levering, prima service, goede producten

Alles goed greeted en ontvangen

Heel goed en prettig

Goede site, veel keus en snel geleverd!

goede kwaliteit normale prijzen

Zeer fijn en snelle levering! 👌🏻

Zeer tevreden over de geleverde producten

Perfecte shop

Mooi overzichtelijk Goede keuze

Perfecte kwaliteit

Snelle levering en gemakkelijke site om bestelling te doen. Overzichtelijk.

Veel keus, snelle levering

Kon snel datgene vinden wat ik zocht. En de levering was snel.

Snel en probleemloos geleverd

Zeer positief

Snelle en goede service met duidelijke product- en maatomschrijvingen om juiste producten te vinden.

Moest snel 'n bepaald product vinden en ook met de juiste maat om terug sturen te voorkomen. Was zo geregeld!

Heb goede ervaring met beenmode. Fijne service en snelle levering.

Prima service, snelle levering

Mijn ervaring met Beenmode is uitstekend.

zeer snelle levering

helemaal goed