keurige aflevering zoals gewoonlijk

altijd correct en heel klantvriendelijk bij telefonisch contact

Geweldige service en er wordt nog geluisterd!

Snelle levering, alles prachtig ingepakt en zelfs de namen van de personen waar de cadeaus voor bedoeld waren, werden er op verzoek opgeschreven! Waar doen ze dit nog voor je?! Hartstikke blij mee!

Besteld paar sokken was niet leverbaar, ander paar werd netjes nageleverd.

Geweldig, betrouwbaar, snelle bezorging.

Mooie site, betrouwbaar, goede bezorging.

Snelle levering..veel keuze..

Geweldig goed geholpen bij Beenmode.nl

Bij het afsluiten van de bestel-order, was ik vergeten de kortingscode in te voeren. Dit is met terugwerkende kracht uitstekend opgelost door Beenmode.nl. Top service!

Top service!

Alles keurig op tijd, netjes verpakt en met een persoonlijke touch

Zoals het hoort!

Veel keus en snelle levering

Overzichtelijke website en keurig geleverd met een persoonlijke touch.

Klasse

Nooit meer twijfelen, altijd doen.

uitstekend

goed geprijsd en zelfs snel geleverd met kerst !

Goed!

Mooi materiaal

Snel, keurig verpakt 👍🏻

Prima service, voldoet aan alle verwachtingen.

Uitstekend.

Goeie service, snelle levering, overzichtelijke website.

Goede ervaring

Goede service, correcte levering en nalevering

De sokken en maillot zijn wat ik ervan verwachtte. Het vermelden waard is het persoonlijke kaartje dat er bij mijn bestelling was gevoegd. Dat maakte het een feestelijk pakketje.

Perfecr

Snel en goede kwaliteit

Persoonlijk, stijlvol met zorg

Betrouwbaar, snelle service, goede prijs kwaliteit!

Als eerste bestelt bij dit bedrijf. Goed bevallen.

Goede snelle levering

Niet alles wat ik besteld had was op voorraad, maar super fijne nalevering. Ook de kaart bij het eerste pakketje was heel erg leuk.

Gewoon goed!

Twee bodysuits van spanx besteld, deze bleken te klein en retour gezonden. Binnen 3 dagen was het bedrag al teruggestort. Er zat een leuke persoonlijke kerstkaart bij de bestelling. Gewoon een leuke finishing touch

Snelle levering, goed product

Heel tevreden over product en levering.

Altijd tevreden

Beenmode levert altijd snel en de kwaliteit van de panty’s en sokken is altijd goed. De website is voor mij heel overzichtelijk en filteren werkt goed.

Snelle en uitstekende service

Fijne ervaring met deze webshop, mega collectie en snelle verzending! Tot weer eens!

Zoals verwacht

Snel verzonden. Zou door brievenbus passen maar postbode belde aan omdat het net te dik was. Maattabel voor panty's geeft het goed weer.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren