Snelle levering en mooi verpakt.

Altijd een ruime keuze en de laatste beenmode.

... heel fijne bestelling, en ook in de fijne merken die ik graag wilde.

Het is een hele fijne bestelling en jullie hebben bijna alle merken en mooie panty’s shirts, en andere . Heel dank en weer bestel ik een volgende. Met vriendelijke groetjes, suzanne

Fijne winkel, klantgericht en vriendelijk personeel.

Mooie spoelen van goede kwaliteit. Snelle levering. Een super vriendelijk personeel.

Niet correct

Vrijdagavond heb ik de bestelling gedaan en krijg pas woensdag de bestelling!??

Chapeau

Excellent

Persoonlijke service op maat

zeer goede telefonische service. Je wordt op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Men neemt uitgebreid de tijd voor je en denkt mee. De adviezen qua maat en kleur zijn perfect!

Zeer goede service

De service is zelfs eigenlijk iets te goed. Mijn bestelling werd in 3 keer geleverd, omdat de levertijd per sok verschillend was. Wat mij betreft zou dit ook in 1 keer mogen en dan later. Dat scheelt een boel verpakkingsmateriaal.

Top service!

Goede service. Netjes ingepakt. En het geschreven kaartje erbij was ook leuk en persoonlijk. Ga zo door!

Goede kwaliteit van de producten en snelle/goed verzorgde levering.

Altijd perfect!

Op tijd, netjes verpakt. Als er een keer iets niet meer in voorraad is, word je altijd netjes gebeld en wordt er overlegd over een alternatief. Prima!!

Het juiste product snel geleverd.

Het juiste product snel geleverd.

Netjes verpakt en snel bezorgd

Volgende keer ga ik voor sokken weer op zoek bij Beenmode.nl

Goede spullen, snelle levering

Goede spullen, snelle levering

Perfect!

Perfect1

Eerlijk, goede service met mooie producten

Eerlijk, goede service met mooie producten

Altijd correcte en snelle levering

Persoonlijk bericht bij zending is toegevoegd

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering per post. Alle merkpanty’s zoals te koop bij de Bijenkorf zijn hier te verkrijgen, maar dan met het voordeel dat je er de deur niet voor uit hoeft.

Met zorg verzorgd

Vriendelijke briefje erbij. !

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering

Volledig tevreden met de kosten en de levering van de bestelde producten.

mooie site snelle levering

goed!

Top Service !

De bestelde artikelen werden snel geleverd, er was duidelijke communicatie en de artikelen waren mooi verpakt. Top !

Snel, accuraat, helder bestelproces

Snel, accuraat, helder bestelproces. Ik heb al meerder keren bestelling geplaatst en zal dit vaker doen.

Keurig en netjes afgeleverd

Perfect geleverd, binnen 2 dagen. Netjes verpakt. Goede pasvorm. Een aanrader!

Uitstekend l!!

Goede hulp, altijd vriendelijk. Mooie collectie. En snel en keurig verpakte levering.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren