Snelle, nette levering

Snel geleverd, mooi verpakt met persoonlijke boodschap. Mooie spullen.

snelle, netjes afgehandelde en vriendelijke service

Ik heb een bestelling geplaatst en vroeg daarbij of er nog een product geleverd kon worden dat niet meer in de online winkel werd aangeboden. Ik kreeg snel een antwoord en duidelijkheid. Een vriendelijk bericht dat dit product helaas niet meer leverbaar was.

Super!!

Geweldig bedrijf. Slofjes werden bezorgt met een leuk persoonlijk geschreven kaartje. Slofjes zijn top!! Dank je wel, lieve mensen.

Goede snelle service

Goede producten

Zelfde dag verstuurd en bestelling was precies zoals ik dacht!

Goede service, snel en goede kwaliteit!

Snelle service en mooie been mode

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima ervaring. Goede kwaliteit maillots, snel geleverd met een persoonlijk bericht.

Sokken keurig verpakt en snel geleverd.

Goede webwinkel

Fijne overzichtelijke website. Zeer ruime keuze. Ik werd na plaatsing order goed op de hoogte gehouden en mijn bestelling werd snel geleverd.

Fijne duidelijk site, snelle levering en hele goede service

Altijd snel thuis en mooie kwaliteit

Mooie collectie en altijd snel in huis. Altijd mooi verpakt en een leuk handgeschreven kaartje, wie doet dat nog? Ik kom toch altijd weer uit bij Beenmode.

zeer tevreden

Super! Snelle levering met een persoonlijk woord. Heel fijn.

Het pas goed bij mijn man.

De nalevering werd prima afgehandeld. Contact met de serviceafdeling was uitstekend.

Fijn assortiment, mooie kwalitatieve goede sokken, kousen mallots ed.

Snelle levering en mooi verpakt

Snelle levering en mooi verpakt

Ik ben heel tevreden. Bestellen, snel bezorgen, prima actie! Mooie Woolford panty's. Ik heb deze al vaker gehad. Mooie kwaliteit.

wat een snelle service en leuke verpakkingskeuzes!

zeer attente reactie na bestelfoutje van mij

Beenmode is uit de kunst.

Het assortiment van Beenmode pakt altijd goed uit. Ik vind hier de mooiste cadeaus voor mijn vrouw en mijn dochters maak ik ook helemaal blij. Wat is er nou leuker dan een mooie panty in je schoentje, zo met sinterklaas? Vanavond mogen ze hun schoentje weer zetten, maar wel eerst even zingen.

Zeer klantvriendelijk

Bij Beenmode ben je nog echt "klant"! Hand geschreven tekst wordt ingesloten bij het versturen van een bestelling! Persoonlijke benadering per email als er bij bestelling een opmerking wordt geplaatst; kortom top bedrijf

Kei fijn!

Goede snelle levering! Goede producten

prima service en snelle bezorging

Ik heb het als prettig ervaren hoe het bestellen is gegaan en de bezorging netjes in een doos,prima geregeld

Snel en persoonlijk

Prima snelle service

Goede service, mooie merken.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Perfecte service

Zo netjes afgeleverd met een persoonlijk briefje erbij.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren