Altijd naar wens.

Al meerdere keren besteld en altijd een persoonlijk bedankje.

Super.

Duidelijke en overzichtelijke site. En een snelle levering. Gewoon top.

Snelle service en veel keus

In èèn woord Super!!!!

Snelle levering, veel keus.

Mijn ervaring met Beenmode is ge-wel-dig, mijn ervaring met Wolford is teleurstellend.

Ik vind Beenmode absoluut de beste webwinkel qua levering, persoonlijke service en aanbod. Helaas was het bestelde product een minder groot succes. Ik bestelde Wolford panties, nadat dit door velen werd aangeraden als stevige, doch sjieke panties die niet makkelijk stuk gaan. Helaas heb ik bij twee van de drie panties, na het dragen gaatjes en gaten ontdekt. Op plekken waarvan ik vind dat dat naar eenmaal dragen niet zou moeten kunnen. Aangezien de panties los €17 per stuk zijn. Qua pasvorm en comfort zitten heel erg prettig. Dus dat ze zo gemakkelijk stuk gingen vond ik daarom teleurstellend. Nogmaals dit ligt dus niet aan Beenmode, maar aan Wolford. Ik voelde mij door de geschreven kaart van de medewerker op een prettige manier gewaardeerd. Ik blijf dan ook zeker klant bij Beenmode!

Geweldig!

Ruime collectie, persoonlijk, snelle levertijd.

Met een persoonlijk bericht, leuk!!

Prima service!

Goed product, snelle service.

Ik zocht een speciaal merk sokken, jullie hebben een grote collectie. Website is overzichtelijk, bestellen gaat snel. De levering ook. Een dag later de juiste bestelling in goede orde ontvangen.

Kwaliteit en goede service

Prettige verzending met een persoonlijk kaartje. Een door mij gemaakte bestelvergissing werd moeiteloos hersteld.

Het is prima

Snelle levering .

Heel mooi vond ik het persoonlijke handgeschreven briefje. Het is zo weinig en het doet zoveel! Dank je wel.

Prima kwaliteit en bezorging

Prima kwaliteit en bezorging!

Supersnelle service!

sneller dan verwacht kreeg ik de supermooie panty's thuisbezorgd als brievenbuspakketje met daarbij in ook de bestelde sokken alvast voor Sinterklaas

Heel tevreden

Snelle afhandeling, keurig verpakt en afgeleverd. Uiterst tevreden.

Bezorging was uitstekend en netjes

Precies op tijd bezorgd en netjes verpakt met een vriendelijke kaartje erbij. Top service!!!

Prettige persoonlijke service

Bestelling komt altijd heel snel. Ik had pantys in 2 maten besteld; kregen we een telefoontje of het wel klopte: wat attent!! Altijd een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij de bestelling maakt het persoonlijk. Veel keuze op de website, goede toelichting. Ik ben fan van deze online winkel!!

Snelle afhandeling van levering

Goede verpakking; alleen past zo’n verpakking niet in de brievenbus. Steekt eenvierde eruit. Postbode had moeten aanbellen of bij buren moeten afgeven.

Snelle en goede levering

Erg leuke kwalitatieve sokken voor een goede prijs. Een snelle levering met een persoonlijk tintje dat een glimlach toverde op mijn gezicht.

Snelle service met een persoonlijk kaartje erbij!

Zeer tevreden.

Leveren snel & conform bestelling.

Goede sor****** en snelle levering

Ik heb inhoudelijk geen opmerkingen

Snelle levering en goed product

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en dit is mij bijzonder goed bevallen. De producten waren netjes verpakt en snel geleverd.

Persoonlijke, snelle levering

De keuze is reuze. Snelle en discrete levering. Fijn dat het pakket door de brievenbus past. Ook een leuke persoonlijke kaart erbij gekregen met een geschreven boodschap.

Supersnel, netjes en goed geprijsd

Na een hele dag wanhopig zoeken in Rotterdam heel simpel en chill bij jullie gevonden en gekocht! Super geregeld en prettig geprijsd! Top!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren