Altijd goed.

Heel positief over Beenmode. Al de nodige bestellingen gedaan en iedere keer alles prima geregeld. Zelfs een fout van mijn klant werd zonder problemen opgelost.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Zelfs nog een persoonlijk geschreven briefje erbij.

Persoonlijk

Snelle levering, altijd een persoonlijk kaartje erbij . Het voelt heel vertrouwd 👍🏻

Gemakkelijk, snel en zoals verwacht

Gebruiksvriendelijke website en makkelijk en vlot bestelproces. Levering inclusief een persoonlijke notitie wat erg leuk is!

Jammer dat ik niet meer b.v 5 paar kan bestellen en dan verzending gratis.

Mooie producten en verzorgde levering.

Beenmode.nl heeft een goed en groot assortiment. En het is seizoensgericht. De producten zijn goed te vinden. Omdat er zoveel merken aanwezig zijn, is er altijd wel een alternatief te vinden. Als je zonder panty zit, gewoon bestellen, want je hebt hem sneller dan in de winkel. En de maat klopt altijd, vanwege de handige maattabellen. Heb je meer producten nodig, dan wordt er netjes nageleverd. Steeds in de nette, verzorgde verpakking. Top!

Beste beentje voor!

Voldoende keuze, snelle levering, goed verpakt en past door de brievenbus. Een prettige verrassing.

Prima service, snelle en goed verzorgde levering

Zeer tevreden met de geleverde artikelen.

Snelle bezorging en heel klantvriendelijk! Ga zo door!

Nvt

Prima hulp

De frustratie van een slecht werkende site en het kleurverschil tussen de panty’s en de kleurstalen deden me stoppen met telefoneren voordat ik contact kreeg, maar ik werd direct teruggebeld door een zeer begripvolle en geduldige mevrouw. Goede service gekregen.

Snelle levering, goede communicatie en een mooi product!

Snelle en goede verzending, dank!

Ook al moesten er enkele producten bijbesteld worden, het totale pakketje werd toch heel snel en zorgvuldig verzonden. Uitgebreid aanbod, goede informatie. Ik kom graag weer terug.

Goede levering, goed product.

Goede reactie n.a.v. mailtjes.

Redelijk tevreden

Lange levertijd zonder tussentijds bericht was wel lang

zeer prettig

Snel, fijne service, goede kwaliteit

Al jaren koop ik mijn Marcmarcs panties bij Beenmode.nl. Bestelling wordt altijd snel en goed afgeleverd. Zeer vertrouwelijke en goede service!

Snel en persoonlijk

Snelle levering en de brief in het pakketje zorgt voor een persoonlijke benadering.

Zeer prettig

Fijne site, snelle service.

Goede service dankzij het persoonlijk contact.

Beenmode heeft mij regelmatig en op correcte wijze een bestelling geleverd. Wat altijd kan gebeuren (het blijft mensenwerk) : een product in 10-voud besteld werd in 4-voud geleverd, na mijn mail hierover werd het keurig na geleverd, niets mis mee. Groetjes, Joanna.

GEWELDIG !!!

Zeer snelle levering, mooi product. Het was heel mooi verpakt , leek wel een kadootje ......zó fijn om het te mogen uitpakken . Persoonlijk kaartje erbij . Helemaal perfect !!!

Prima service en snelle levering

Ik ben tevreden over mijn bestelling.

Mooie legging

Legging zit perfect!

Snelle service, mooie producten.

Goede kwaliteit, mooie kleur, snelle levering

Goede kwaliteit, mooie kleur, snelle levering