Goede en snelle service

Goed en snel

Super klantgerichte service!!!!

Snelle levering maar bovenal zeee klantgericht. Na het verkeerd invullen van de kousenmaat werd ik meteen gebeld of dit wel klopte.. echt fijne service!

Prima producten, snelle levering, mooi verpakt.

Prima producten, snelle levering, mooi verpakt.

Persoonlijke service

Snelle levering, mooie producten en persoonlijke service

super service

super service

goed geholpen

De onduidelijkheden die er waren werden snel en vriendelijk opgelost en beantwoord.

Snel geleverd, mooie prijs. Handgeschreven bedankje, heel leuk!

Snelle levering en top kwaliteit

Overzichtelijke website Snelle levering en goede kwaliteit panty’s

Zeer klantvriendelijk en communicatief.

Alles is keurig afgeleverd, heel tevreden!

Ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben. Ik zal zeker nog eens bestellen.

top

Zeer snelle service met een persoonlijke touch!

Snelle levering en goeie kwaliteit

Een aantal slofsokken besteld en mijn meiden (5 en 2 jaar) zijn er superblij mee. Zitten goed (ze houden ze eindelijk eens aan;-) en zien er leuk uit dus helemaal top! Verder ook een prima service.

Prettige, persoonlijke service.

Altijd snelle levering, mooi verpakt en leuk kaartje erin.

Snelle verzending, vriendelijke communicatie

Prima assortiment en je bestelling wordt snel verzonden. Bij retouren is er duidelijke en vriendelijke communicatie en vlotte terugbetaling.

Super snel in huis

Het bedrijf maakt de verwachtingen volledig waar.

Bestelling werd op tijd geleverd, ikwerd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Het geleverde voldeed ook aan mijn verwachtingen. Ik draag de Burlington sokken juist om deze reden al jaren.

Zeer goede service met een persoonlijke gebaar.

Snelle levering en een onverwachte persoonlijk gebaar.

Goede producten en prima service

Kreeg producten in deellevering. Hiervan hebben ze me prima op de hoogte gehouden.

top!

ik heb altijd drama met panty`s. maar met panty`s van hier ik kan niet meer zonder !!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Super tevreden, panty's op tijd binnen! Kon ik toch mijn rokje aan naar het feest 👍😁

Er ging nogal wat mis, maar gelukkig werd het na een tijdje wel opgelost

Ondanks dat er het nodige mis ging bleven ze wel vriendelijk en uiteindelijk lukte het de problemen op te lossen en juist te leveren.

Correcte (persoonlijke) aflevering

goed product en snelle levering

Snelle service, snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding

Beenmode.nl biedt uitstekende service.

Nadat ik een paar producten besteld en betaald had, kreeg ik een mail dat ze niet voorradig waren. Hierop heb ik gereageerd door te zeggen dat ik het bestelde 3 dagen later nodig had. 's Avonds werd ik gebeld door Beenmode.nl en werd er in overleg naar een oplossing gezocht. Wat een service! 2 dagen later werd mijn iets gewijzigde bestelling afgeleverd.

Elke keer weer keurig verpakt en verzonden. Goede kwaliteit sokken. Leuk detail, de persoonlijke notitie die bijgevoegd wordt bij vervolgbestellingen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com