Overzichtelijke site, ruime keuze en snelle levering

Al meerdere malen iets besteld en alles was perfect.

Zeer snelle levering

Precies wat ik zoek: goede kousen en sokken in de juiste maat.

Super service ervaring

Netjes, snel, mooi ingepakt....super de keuze uit verschillende verpakkingen zonder extra kosten.

Een mooie luxe ervaring!

De website is zeer overzichtelijk. De bestelling laat niet lang op zich wachten, en bij ontvangst was zeer verrast door oa het persoonlijke kaartje dat er bij zat.

Persoonlijke benadering is TOP

Beenmode.nl zag dat ik twee afwijkende maten had besteld en vroeg of ze moesten melden als ze de juiste maat weer binnen hadden. Uiteindelijk toch opgestuurd met een persoonlijk kaartje dat die maten niet meer binnenkomen.

Goede service en alles netjes verzorgd.

Bij vragen altijd keurig antwoord. Klant staat centraal.

Overzichtelijke site en snelle levering

Snelle levering :)

Ik zou het aan mijn vrienden aanbevelen

Gewoon goed !

Snel verstuurd .

Uitstekende service

Vlotte afhandeling van de bestelling. Keurig op tijd bezorgd.

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden. Volgende keer bestel ik weer bij u

👍

zoals altijd top!

Kan ik nog niet zeggen, artikel is te klein.

Nog geen ervaring

Uitstekend!

Heel goede en snelle service.

Snelle levering, persoonlijke service

Mijn ervaring is prima. Pakketje werd snel bezorgd met een leuke persoonlijk kaartje. Je hebt daarmee het gevoel van kopen in een winkel.

Goede kwaliteit

Goede service, kwaliteit merken die ook echt datgene waarmaken waar ze voor staan. Veel keuze mogelijkheid. Stukje persoonlijke aandacht is prettig.

Klant centraal

Snelle levering, persoonlijke notitie in de verpakking.

Had een nalevering en die kwam ook snel binnen. Super!

Prima !

Snelle levering, keurig verpakt en een aardig persoonlijk kaartje in de zending!

De fijnste panty van Oroblu

De Club 15 van Oroblu is heel fijn van structuur en is blijft heel lang mooi. De panty is sterker dan gemiddeld en zit heerlijk. De tailleband is wat hoger waardoor je minder last hebt van een zichtbare insnoering bij de taille. Bij mijn maat 38/40 zit de maat L perfect en zakt niet af. Gek dat de Club van Oroblu nergens in winkels te vinden is, zo ontdekken mensen het niet zo snel. Ik hoop dat hij nooit uit de collectie gaat.

De mooiste en beste collectie en perfecte levering

Mooie pantys, op toe date, snelle en perfecte levering, met een kleine persoonlijke tutch, goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik koop alleen maar bij beenmode.nl🥳

Snel, en goed spul

Een fijne shop. Snel geleverd en veel keus. 1 klacht hebben ze super netjes afgehand. Erg fijn! Hopelijk in de toekomst kosteloos retouren.

Snelle, betrouwbare service en levering

Goede producten die snel geleverd worden met een persoonlijk kaartje erbij, wat wil je nog meer?

bijzonder snel en prettig geholpen via e-mail

Na een vraag over mijn bestelling ben ik zeer snel en correct geantwoord. Daarvoor dank.

Zeer snelle service en duidelijke communicatie

De website maakte het heel makkelijk om te bestellen en bovendien kun je betalen met de bankcontact app. De levering was heel snel en ik kreeg er een handgeschreven briefje bij! Enige puntje is dat er stond dat dit pakketje in de brievenbus zou passen, maar helaas was de doos even groot als mijn brievenbus. Toevallig was ik thuis en was dit voor mij geen probleem.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren