je bestel het en je heb het snel in huis

ook als je een nabestel heb dan word het goed geregeld en daar word ik heel blij van ik ben tevreden en dat is belangrijk

Erg goed

een goede en vlotte verwerking.

Als bijzonder plezierig ervaren.

Goede producten en uitstekende service!

Ik ben erg tevreden, de producten zijn van goede kwaliteit en dragen erg fijn. De service en persoonlijke boodschap bij de bestelling vind ik geweldig!

Snelle levering. Met zorg verpakt.

Groot assortiment en snelle levering.

Goede webwinkel . Groot assortiment met duidelijke productomschrijving . Snelle levering en goed verpakt .

Altijd snel en vlekkeloze nazendingen.

Is altijd in orde. Goede website, complimenten.

Snel geleverd en keurig verpakt!

Voor het eerst besteld en de volgende keer gewoon weer!

Prima en snelle levering

Bestelling werd snel geleverd. Goede kwaliteit

Matig

geen

Goede en snelle service!

Er wordt snel geleverd en goede producten.

Heel erg goed !

Hallo, Ik heb panty's besteld. Hele snelle levering, bedankt ! Heel netjes en mooi verpakt, bedankt ! Een speciaal bedankt-kaartje erbij, zo leuk, dank jullie wel ! Mvr, Edith

Geweldige zittende panty's

Deze panty's van Oroblu zijn van goede kwaliteit en kenllen totaal niet!! Dus de pasvorm is re te goed.

Snel, correct en prima

Mijn bestelling werd snel geleverd, bevatte de juiste artikelen en was verder dik in orde.

Uutstekend

Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt en ook nog een persoonlijk kaartje erbij! Top!

kwalitatief goede service

In mooie verpakking, mijn bestelling snel ontvangen, met persoonlijk kaartje erbij

Super service!

Ontzettend snelle en nette service met een briefje er bij.

Voldoende keuze en persoonlijk touch

Voldoende keuze op de website, snelle levering en een persoonlijk touch qua kaartje in het pakketje

Excellent service

the service was excellent but the quality of the Falke socks was below my expectation. the black transparent stocking socks color did not look very smooth on the skin. The other products were great!

Goede webshop met uitstekende service

Alles keurig verpakt, op tijd geleverd en wat erg leuk is, is het persoonlijke berichtje. Deze webshop is 1 van de beste die ik ken ook omdat ze een zeer ruim assortiment hebben. Ik kan deze winkel echt aanbevelen.

Erg leuk het persoonlijke tintje aan de bestelling!

Snel en correct

Zeer tevreden. Een hele prettige winkel en aardige en goede mensen.

Heel klantvriendelijk en aardig. Behulpzaam bij keuze en retour en opnieuw bestellen. Kortom aangenaam !

Goede keuze, betrouwbare website, komt afspraak na

Assortiment prima, goede service

super goed

de ervaring met beenmode is goed verlopen en ben zeer te vreden met de panty,s

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com