mijn plek voor kleurige maillots:)

Draag met veel plezier de maillots van bonnie doon, goede prijs kwaliteit verhouding. heb je vragen aan het team van beenmode, dan krijg je altijd vlot een antwoord (per mail) met een hele nette service.

Ouderwetse klantvriendelijkheid

Werd op tijd en netjes geleverd. Het leukste vond ik nog het persoonlijke handgeschreven kaartje erbij! Dankuwel!!

waardeloos

panty ging bij passen stuk. netjes gemeld en kreeg reactie dat dit door scherpe nagels kwam gezien er een ladder zat. sorry mijn nagels zijn kort en rond afgeknipt dus die optie gaat niet op. dan moest ik hem maar opsturen en dan zouden ze kijken. sorry voor mij totaal afknapper. helaas hadden ze bij filiaal van andere winkel mijn maat niet meer dus kwam deze tegen. zelfde merk panty. ooit 1x zelfde gehad. ik kon hem terug sturen en had volgende dag al een nieuwe in huis. gaat mij niet perse om een nieuwe maar wel de manier waarop. deze panty,s zijn wel 17 euro per stuk dus ik mag daar ook wat van verwachten. hier bestel ik dus nooit geen panty meer.

Snelle levering, retourneren kan klantvriendelijker

Bestelde werd snel geleverd voorzien van uitermate klantvriendelijke teksten. Voor het retourneren moet je een formulier downloaden en meesturen. Ook de portokosten zijn voor eigen rekening. Op zich niet onoverkomelijk maar rijmt niet met vriendelijke teksten bij de levering. En daardoor herken ik mij niet in het cijfer 9. Voor terugstorten van het bedrag staat meen ik een week maar is direct overgemaakt.

ik ontving niet alles tegelijk maar dat werd duidelijk vermeld in de vorm van een nabestelling.

Mooi en gevarieerd assortiment en persoonlijke service

Prima webwinkel met veel en mooi aanbod en toch niet duurder. Snelle levering met een vleugje persoonlijke aandacht of anders even contact als het wat langer duurt. Ja, dat is begrijpen wat ik als klant wil en prettig vind.

Snelle en perfecte levering.

Zeer tevereden.

Vriendelijk en betrokken

Het schrijven met naam genoemd spreekt mij aan.

Enorm veel keuze, makkelijk zoeken

Was op zoek naar een specifieke kleur en kon makkelijk mijn weg vinden terwijl er toch enorm veel aanbod is. Veel keuze in diverse prijzen en diverse derniers en stijlen. Snelle levering, goede service

Grote keuze, snelle levering tegen een correcte prijs!

Grote keuze, snelle levering tegen een correcte prijs! Prima services

Een 10 is niets teveel, uitstekend !

Na bestelling direct aan het werk gegaan om de bestelling in orde te maken, zodat ik de panties de volgende dag al binnen had👍 Geweldige service vond ik het handgeschreven briefje waar boven stond “beste Anneke” met een groet van Inge. Wat doet dat prettig aan in deze verzakelijkte tijd. Chapeau!!! 👒 Ben zeker van plan vaker te bestellen. Hartelijke groet van Anneke

Belangrijk om snel het juiste artikel te krijgen. Leuk zo'n persoonlijk kaartje bij gesloten.

Mooie kleur blauw marine panty van marc marcs

Super snelle bezorging, netjes verpakt, fijne site

Zoals je graag een aankoop doet op internet.

Een hele fijne ervaring ,een voorbeeld voor vele!

Groot aanbod met een goede beschrijving van de produkten. Prettig kiezen en een super goede afhandeling van het gekozen artikel. Bezorgd een een milieu vriendelijke verpakking. Super!

Prachtige producten, en ruim binnen de bezorgtijd bezorgt.

Ik kocht twee maillots. Een van een voor mij bekend merk Oroblu, zeer prettig dragend ivm de zachte kwaliteit en brede tailleband. Ruim nemen ivm mijn lange benen. Xl heeft zelfs een verbreed zitvlak voor iets stevigere dames. En een Husson voor mij nieuw. Wordt aangegeven als een panty maar uitstraling en draagcomfort van een maillot ivm het katoen percentage denk ik. Beide maillots zijn een mooie donker bruine puur chocolade kleur. Ik ben er blij mee.

Snelle en goede levering

Bestelling was binnen de afgesproken tijd geleverd. Product is van goede kwaliteit. Prima service

Met vlag en wimpel de Beste !!!

Top, top, top

Zorgvuldig en behulpzaam

Zie hierboven

Fijne service en goede materialen!

We zijn erg blij met de sokken van Ewers, zitten goed en glijden niet! Ook is de service van beenmode goed! Alles zit netjes in de doos + een schriftelijk berichtje erbij! Leuk!

Alles prima geregeld.

Ben zeer tevreden met mijn huissloffen.

Zeer prettige ervaring...

Ruime keuze, snelle service

Veel meer Cette dan ik in de winkel kan vinden.

Goed en snelle service!!

Ik vond het leuk dat er een persoonlijke noot erbij was geschreven!

Heel tevreden

Goede producten en een snelle en persoonlijke levering.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren