Mooie producten en super service

Hele ruime keuze, snelle levering en goede service voor als je vragen hebt!

Heel plezierig.

Na het bestellen van mijn sokken via de duidelijkesite, kreeg ik deze snel geleverd. Mijn sokken in een tweede kleur werden nagezonden met een keurig bericht vooraf. De nazending kwam binnen enkele dagen. Supersnel dus geleverd, correctie verpakking die prima door de brievenbus ging. Ben heel tevreden.

Snel verzonden, leuke kleding

Niet alle maten zijn steeds beschikbaar en als ik de maat van mijn dochtertje aangaf in de zoekmachine kreeg ik toch nog maillots die bij verder aanklikken niet meer beschikbaar waren , dus langer zoeken hierdoor en ook jammer.

Positief

Snelle verzending en duidelijke website

Overzichtelijke website en snelle verzending. Persoonijk handgeschreven kaartje erbij wat men onderscheid van de andere aanbieders en zeker gewaardeerd wordt.

Zeer goede service!

Zeer prettige klantenservice en goed afvies.

Super en snelle levering

Super service

Geweldige service en goede kwaliteit

Uitstekend!

Snelle en correcte service!

Niet op voorraad

Had 2 dingen besteld.Helaas was het ene niet op voorraad en kreeg ik dus later.Had liever gehad dat het er gelijk bij zou staan toen ik mijn bestelling deed. Verder de emails van de bezorging waren perfect en ook de produkten 👍

Snelle klantenservice en een persoonlijke note

Ruimte keuze aan producten. Snelle reactie op vragen. Denken mee om een passende oplossing te vinden.

Positief

Correcte aflevering van mijnsokken. Prima.

Ruime keuze!

Prettige,snelle afhandeling van bestelling,met een met de hand geschreven bedankje!

snel en degelijk

Snel en degelijk

Helemaal goec

prima kwaliteit en snelle verzending

prima kwaliteit en snelle verzending

Snelle service en uitgebreide collectie! Erg tevreden en kom zeker terug!

Doordat ik mijn vorige bestelling terug heb kunnen kijken kon ik de bestelling herhalen. Superblij mee!

fijne service en mooie producten

snelle levering, met leuk persoonlijk kaartje

Artikelen snel gevonden en snelle levering.

De website is heel duidelijk en de levering was snel.

Veel keus, duidelijke site, snel geleverd, goed verpakt en een persoonlijke kaart erbij. Ik ga zeker nog vaker hier bestellen.

Goede service als altijd!

Ruime selectie van kindermaillots; zo vind je het nergens!

Snelle levering en altijd een persoonlijk kaartje bij de levering

Altijd leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de levering zit. Top!

Snelle levering!

Snelle levering! Echter past het pakketje niet door de brievenbus, daardoor er langer op moeten wachten. Hierdoor kwam het pakketje behoorlijk gehavend aan helaas Verder blij met mijn aankoop

Super snel levering

Hele mooie site altijd bij iedere bestelling met hand bij geschreven vinden wij super leuk waardering

Snelle levering en persoonlijk

Tjonge wat een keuze. Wat luxe! En goede service. Snel geleverd met een leuke persoonlijke boodschap.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren