Mooie producten,prima service

Mooi product ontvangen. Goede kwaliteit. Goede service, snelle levering en in prima staat ontvangen.

Snelle bezorging, prima verpakt

uitstekend

Fantastisch! Ik ben altijd weer blij als ik nieuwe panty's kan bestellen bij beenmode. Heel groot assortiment, snelle levering en altijd zo met zorg verpakt. En natuurlijk het handgeschreven kaartje erbij wat gewoon een luxe gevoel geeft. En zelfs hulp met het uitzoeken van de juiste kleur bij die ene speciale jurk is ze niet te veel. Top!

Voor herhaling vatbaar

Op tijd en keurig bezorgd met een persoonlijke noot

geweldige service en snelle levering!

Ik twijfelde wat over de maat die ik moest bestellen voor mijn dochter en heb ze opgebeld. Ik werd heel vriendelijk en netjes geholpen! Later toen ik de bestelling had geplaatst werd ik nog teruggebeld of ik bij 1 maillot wel de goede maat had opgegeven! De dag erop was alles al in huis; alle maillots pasten en m'n dochter was super tevreden...net zoals ik!

Supersnelle service van hoogwaardige producten

Bij Beenmode vind je altijd de nieuwste trends tegen een prima prijs. Goede kwaliteit en supersnelle levering. Kortom ik zou iedereen deze site aanbevelen, er is een uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils.

Opzich heel goed, alleen jammer dat je leggings niet mag passen.

De service is heel goed en de site is overzichtelijk, alleen dus wel vervelend van de leggings.

Gezellig, super snel!

Altijd een gezellig briefje bij de bestelling en een super snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd, heel zorgvuldig verpakt. Als een cadeautje om uit te pakken. Veel keus op de website.

Persoonlijke benadering

Over het algemeen ben ik erg tevreden. Ik heb alleen nog niet al mijn bestellingen binnen. Ik krijg nog een nalvering, ik hoop deze zo snel mogelijk te ontvangen.

grote sor******

Ik was op zoek naar een speciale kleur heren sokken, maar die bestaat kennelijk niet meer, het alternatief viel gelukkig ook in goede aarde

Goede en snelle service

Mooie panties voor mijn dochter van 7! Snel geleverd met een lief handgeschreven kaartje!

Boven verwachting

Na lang twijfelen toch de legging van Spanx besteld. Dit had ik echt niet verwacht: het zit geweldig en ziet er ook nog prachtig uit! Beenmode.nl hield zich correct aan de vermelde levertijd en was ook aangenaam verrast door de persoonlijke noot in het pakje. TOP!!!!

Prachtig

Superlekker

Niks aan te merken

Prima service. Snelle levering.

Zie hierboven

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk!! Top service!

Snel bezorgd! Er zat zelfs een handgeschreven briefje in het pakket.

Mooie producten en snelle levering

Snelle levering en mooie producten

Fijne webshop!

Snel bezorgd, veel keuze, mooi verpakt en altijd een persoonlijk kaartje erbij. Ik koop er graag!

Leuk persoonlijk kaartje erbij

Ruim assortiment. Bestelproces was snel, tevens snel verzonden via brievenbuspakket (handig dat ik er niet voor thuis hoef te blijven). Bestelling was voorzien van een handgeschreven kaartje, erg attent. Geen negatieve ervaringen te benoemen.

Wat een fantastisch bedrijf!

Wij bestellen hier al een aantal jaren en dat wordt hier nooit vergeten! Altijd een persoonlijk handgeschreven kaartje bij je bestelling. Of een klein presentje. Buiten dat is de collectie gewoon zeer uitgebreid. Als je hier niet kan vinden wat je zoekt SAN vond je het nergens!

Altijd snel en correct

Altijd snel en correct! Top zaak.

Uitstekende ervaringen

Perfecte levering in keurige verpakking. Dames denken ook mee. Hele vlotte levering.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren