Via internet snel vindbaar

Netjes verzorgt en snelle levering

Gat in anti slip sok

Er zit een gaatje in de geleverde anti slip sok Tot op heden nog geen reactie wat we ermee kunnen doen !

Goede snelle service!

Zeer klantvriendelijke onderneming

Mooi assortiment van de betere merken en behulpzaam personeel, die goed advies geven.

Altijd prima

Snelle levering, goed antwoord op vragen, uitgebreid assortiment. Bestel er vaker en bevalt altijd goed.

Verkeerde kleur

de kleur (graphit) is niet mijn kleur.

Goede service en communicatie

Snelle levering en als iets niet leverbaar is wordt daarover helder gecommuniceerd en snel nageleverd

Zeer aangenaam bedrijf

Al jaren plaats ik hier mijn ordes die altijd keurig de volgende dag geleverd worden met altijd een leuke handgeschreven attentie daarbij

uitmuntend !

Allereerst een grote collectie peuter maillootjes, dit is dus maar een klein gedeelte van het gehele aanbod, ik heb voor Ewers gekozen maat 86. ze werden de volgende dag bezorgd, mooi verpakt in vloeipapier, een handgeschreven kaart erbij en in een brievenbus doos ! een aangename verrassing in vergelijk met de plastic zakken die veel firma,s gebruiken. De maillootjes van Ewers zijn beeldschoon, perfecte kleuren die op de site goed weergegeven worden en goed van maat, Ik ben 100% tevreden !

Veel keus, en snelle levering

Als je besteld, heb je binnen twee dagen alles al in huis. Keurig verpakt.

Duidelijke website en snelle service met een persoonlijke touch.

Zie hierboven

Vlot geleverd, goed verpakt, leuke persoonlijke boodschap!

ik ben heel tevreden over het product en de snelle levering.

heel erg tevreden,ik bestel er al meerdere jaren.

Een ruim aanbod, ook voor degenen die een maatje meer dragen.

Ruime keuze, snelle levering, kortom de juiste panty is bij 'Beenmode.nl' te vinden.

Snelle levering met persoonlijke touch

Klantvriendelijke en snel

Ik bestel mijn panty's altijd bij beenmode.nl. Veel keus en zeer snelle levering. Ook de service is top, als je twijfelt over welke maat je nodig hebt krijg je snel advies.

Bestellingen gaan uiteraard digitaal maar het gevoel is zo persoonlijk!! Snelle service en spullen mooi en zorgzaam ingepakt

Vlotte manier van bestellen en bezorging is probleemloos.

Ruime keuze in Panty's. Goede service. Leuk persoonlijk Kaartje.

Goede service en snel geleverd

Meerdere merken besteld, fijn dat ik de juiste producten zo bij 1 webshop vond. Ik werd dezefde dag gebeld met de vraag hoe ik de producten geleverd wilde krijgen aangezien 2 producten de volgende dag beschikbaar waren en 2 andere pas na 2 dagen. Fijn om daar zelf over mee te mogen denken. Uiteindleijk werd alles snle en goed geleverd. Prima!

top service

altijd op tijd en bij verkeerde besteling door eigen toedoen , wordt gewoon opgelost ,, en bij een panty die niet goed was stuk na uur dragen vreemde laders, geen probleem terug gestuurd en andere terug zonder kosten ,,, en altijd een persoonlijk briefje er bij , erg leuk !!

vriendelijk en behulpzaam

De persoonlijke benadering en behulpzaamheid zijn van hoog niveau

Super fijne panty's gekocht voor mijzelf en mijn dochtertje!

Snel in huis, Top verpakt, goede Kwaliteit en Prima prijzen. Wij zijn erg tevreden!

Goede service, snelle levering

Bestellen op de site is eenvoudig. Artikelen worden netjes verpakt en passen, bij mij althans, door de brievenbus. Pakket wordt voorzien van een persoonlijk berichtje. Prijzen zijn marktconform. Als een bestelling niet direct te leveren is, is er via mail contact en wordt een eventuele wijziging voorgesteld.

Snelle levering en een fijne persoonlijke ervaring

Ik had mijn panty’s snel in huis, prachtig verpakt met een handgeschreven groet erbij. Samen met de goede kwaliteit panty’s zorgt dit ervoor dat ik hier nog wel eens terugkom.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com