Goede producten.. en snel geleverd!

Alles perfect

Alles heel snel

Vlotte verzending van het bestelde.

Leuk dat persoonlijke briefje bij de zending. Keurig verpakt ook!

Uitstekende service!

Snel en netjes thuisbezorgd, top!

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede service

Ik stel het heel erg op prijs dat er een handgeschreven kaartje bij de brstelling zit, waarin je bedankt wordt voor je bestelling. Dat noem ik nogeens klantvriendelijk. De website is prima, je kunt makkelijk bestellen en betalen. Ook de levertijd is zeer goed, bedankt voor alles.

Grote keuze, snelle levering

Had in het weekend inlogproblemen. Maandag klantenservice gebeld en dat werd meteen opgelost. Kon daarna meteen bestellen en de volgende dag bezorgd! Geweldig, had ik toch donkerblauwe panty’s voor het weekend er na... bij mijn nieuwe jurk. Nb ik heb grote maten panty’s nodig en jullie hebben een zeer ruime keuze.

Goed. Veel keuze. Goede prijs. Webshop kan beter.

Bij sommige kleuren van een product verschijnt het product niet op het voorbeeld scherm. Is dit product niet op voorraad of zit het niet in het assortiment. Dat wordt niet duidelijk. Bij sommige merken wordt geen voorbeeld gegeven. Alleen een gekleurde cirkel die je aan moet klikken. Zoiets durf je niet snel te kopen. Voor de rest is alles prima. Mooi assortiement. Voor iedere beurs wat wils. Prima verzending, verpakking, persoonlijk handgeschreven berichtje erbij. Leuk.

Leuk verpakt, cadeautje voor mijzelf.

Er zat ook nog een persoonlijke boodschap bij mijn bestelling. Dit vond ik echt heel leuk!

Alles was prima geregeld

Snel en netjes!

Snelle levering netjes verpakt

Goede service. Erg tevreden

Snelle levering en alles prima in orde!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Snelle reactie op vragen. Vriendelijke klantenservice. Keurige levering. Groot aanbod in grote maten. Kwaliteitsmerken in assortiment.

Top! prachtige panty, precies de juiste maat en zeer snelle levering

Top! prachtige panty, precies de juiste maat en zeer snelle levering

Superservice

Ik had niet goed opgelet en mijn adres verkeerd gespeld. Werd opgemerkt en is zonder gedoe opgelost. Serieus superservice!

Snelle verzending en netjes verpakt

Zeer snel ontvangen en ontzettend netjes verpakt. Kon door de brievenbus dus dat was zeer fijn! Leuk handgeschreven kaartje erbij. Ga zeker nog eens bestellen

Super snelle bezorging!

Alles wordt keurig verpakt thuis bezorgd!

Prima service, goed product!

Prima service, goed product!

prima collectie, snelle levering!

Goede kwaliteit produkten ook oog voor duurzaamheid!

Snelle levering en zeer goed verpakt met leuke informatie. Groote klasse. Veel succes Fam. Witte

Attent

Bestelling kwam sneller dan verwacht. Keurig ingepakt en heel leuk om bij het openen van de verpakking een handgeschreven kaart aan te treffen.

overzichtelijke website, snelle levering!

Leuk: aan het begin van het seizoen al korting, goede kwaliteit artikelen en snelle levering. Klantvriendelijke site.

Snel, keurig en persoonlijk

Het handgeschreven kaartje is heel attent!

erg leuk dat er een handgeschreven briefje bij zat. heel attent

Bestelt. Volgende dag al probleemloos in de brievenbus

Driehoeven 16

5076 BB Haaren