Geweldig en snel

Goede kwaliteit en snelle levering. Super bedrijf

zeer tevreden

bestellen,betalen,en 2 dagen later zijn ze al bezorgd. Zeer tevreden

Goed geregeld.

prachtige produkten

De been mode is fantastisch

Ik heb goede ervaring met jullie beenmode

Helemaal top

Prachtig verpakt en zo leuk de gepersonaliseerde boodschap!

Mooi verpakt en verzorgd pakketje

Ik had op woensdag om 10:30 uur besteld omdat ik de kousen op vrijdag voor een crematie nodig had. Onder het artikel stond: Vandaag voor 17:00 uur in besteld, morgen in huis. Helaas had ik ze niet op tijd binnen.... Begrijp best dat deze firma afhankelijk is van de bezorger van PostNL, maar vond het wel erg vervelend.

Goede en snelle service

Gewoon zoals gewoonlijk super tevreden.

Prachtige kleurige panty’s.

Dit bedrijf heeft volgens mij de grootste collectie beenmode en wel een heel snelle levering.

Snel geleverd Goed product !

Super !!!

Overzichtelijke website , snelle levering en vriendelijk persoonlijk bedankt kaartje in het paketje :-)

snel en makkelijk

Ik kon makkelijk bestellen, kreeg alles snel in de bus, met nog een persoonlijk berichtje ook, panty's dragen heerlijk.

Prima, alles naar verwachting

Zie bovenstaande. Producten netjes en snel geleverd.

Snelle verzending

Het bestelde artikel overtrof mijn verwachting . Superblij met deze zaak .

Ik ben heel tevreden

Ruim assortiment waar makkelijk een keus uit gemaakt kan worden. Snelle levering heel netjes ingepakt met een vriendelijk kaartje toegevoegd. Kortom helemaal top.

Snelle en goede levering

Snelle bezorging en leuk briefje erbij.

Heel goed!

Al een aantal jaar bestel ik mijn sokken en maillots hier en ik ben heel tevreden over de levering, mooi ingepakt, altijd een handgeschreven kaartje erbij heel verzorgd en over de service ook!

Vooral de persoonlijke kaart vond ik top !

Snelle levering ! Keurig !

Prima sokken en goede service

Mooi assortiment, prima service en een persoonlijk bericht bij je pakje ; top

Snelle bezorging. Top

Snelle bezorging. Top

hele goede service

veel keuze in producten, snelle en adequate respons van de klantenservice, ik blijf vaste klant

De service, contact en bezorging waren prima!

Prima site. Levering was snel.

Prima.

Bezorging op tijd. Uitstraling verzorgt.

Uitstekende service

Service en aanbod zijn geweldig

Vertrouwd en eenvoudig, met personal touch

Eenvoudig besteld, op tijd en verzorgd geleverd met gepersonaliseerd bericht. Nalevering kwam binnen een paar dagen.

Nooit teleurgesteld

Altijd superhippe sokken, beyond happysocks. Panty's blijft altikd een gok qua maar, maar de kwaliteit is prima.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren