Geweldige service!

Super snelle service! Dag erna al in huis met een persoonlijk geschreven kaartje. Dat maakt het af. Heel fijn!

Snelle levering en mooie producten

Erg leuk om een handgeschreven kaartje erbij te ontvangen. Mooie ruime keuze in producten.

Goede service. Ik wisrt de kleur niet meer (Sun) van Falke 12 den panty en Beenmode.nl stuurde voorbeeldfoto's met de verschillende kleuren.Goede oplossing!

Duidelijke site, mooie producten, goeie bereikbaarheid en service

Super tevreden over beenmode. Duidelijke site, met maattabel en juiste product omschrijving. Snelle levering en communicatie.

Mooie producten, vriendelijke service!

Snelle levering, mooie kwaliteitsproducten, vriendelijke service. Al met al een aanrader!!

Snelle levering van de bestelling

Geweldig!

Ontzettend leuk ingepakt met een leuk kaartje erbij, met veel draag plezier en een groet. Hoe mooi is dat!! Dat maakt je blij!!

Veel keuze, goede service en snelle bezorging

Klantvriendelijk, direct reageren en probleemoplossend anticiperen, jullie begrijpen zowel het klanten belang als het belang voor jullie bedrijfsvoering!

Goed en snelle servise

Een goede snelle servise goede kwatiteit

Keurig

Snel, netjes verpakt en precies goed

bijzonder vlot en goed

levert mooie kwaliteit, redelijke prijzen, zeer snelle levering

Perfecte zorg voor mijn bestellingen

Doen wat er beloofd wordt. Levering op tijd, zorgvuldig ingepakt.

Snelle persoonlijke service

Mijn bestelling de volgende dag ontvangen met daarbij een persoonlijk kaartje. Heel lief.

Tevreden

Snelle service. Extra leuke toevoeging handgeschreven bedankje!

Prima service en betrouwbaar

Alles op tijd en netjes verpakt

Stevige zachte panty die lang mee gaat

Correct en snel

Vele ervaringen bij Beenmode en altijd snel en correcte afhandeling. Heel blij want, ik heb geen zorgen dat het niet komt.

Goed en netjes verpakt.

Goed en netjes verpakt.

Snelle en correcte levering

De bestelde producten werden op het verwachte tijdstip bezorgd. De levering was keurig verpakt. Ik kon de klantervaringen van de verschillende producten niet terugvinden op de site. Misschien niet goed gekeken. Wanneer ze er inderdaad niet op staan, kunt u dit misschien wel gaan doen.

Er ging iets verkeerd bij het omruilen maar dat is snel en goed hersteld

Snelle en prima levering en telefonische beantwoording vraag.

Snelle en prima levering en telefonische beantwoording vraag

Zeeeeer snelle levering.

Mooie kousen snelle levering

Slecht

Geen goede service heb een grote maat besteld en kreeg een kinder panty . Geen retour etiket zodat mensen het terug sturen moeten betalen . Wederom zeer slecht dit raad ik dan ook zeker niet aan !!

Ontzettend veel keuze Snel bezorgd Meestal met handgeschreven kaartje Dit keer niet Wens jullie nog vele succesvolle jaren

Driehoeven 16

5076 BB Haaren