Snelle en zeer nette levering

Mooi assortiment, snelle levering en zeer netjes verpakt. Ga ik zeker een volgende aankoop doen.

Prima bedrijf zeer goed verzorgd

Ik heb verschillende keren besteld en ga nu weer een bestelling plaatsen en ben zeer tevreden leuke en kwalitatief goede pantys Daarbij is de verpakking zeer goed verzorgd een feestje om te ontvangen.

Uitstekende service.

Snel geleverd en goede kwaliteit van de producten. Leuk is het handgeschreven kaart bij de bestelling.

Geweldig 🥇

Vriendelijk,behulpzaam en snelle bezorging.Dank u wel,Maya

persoonlijke benadering

Snelle levering. De persoonlijke, handgeschreven boodschap vond ik erg leuk!

Het bevalt prima!

Goede website met ruime aanbod. Leuke en goede sokken vindt je namelijk niet zo snel meer in winkels. Alles wordt zo snel mogelijk uitgestuurd, dan wel in verschillende zendingen als de producten niet direct leverbaar is. Het is een fijne webwinkel waar ik regelmatig mijn sokken koop.

Zeer snelle levering , keurig verpakt, goede kwaliteit en een handgeschreven kaartje erbij. Dit schept een persoonlijke band. Een echte aanrader.

Snelle levering, fijne website!

snelle service

snelle service en voldoende aanbod.

Uitstekende service met een persoonlijk tintje

Scherpe prijs, zeer snel geleverd, persoonlijk kaartje erbij. Enig klein minpuntje is, dat bij bestellen werd aangegeven dat het door de brievenbus zou kunnen. Dat was werkelijk niet het geval. Maar ik was thuis, dus heb er geen werkelijk nadeel van ondervonden.

Snelle service, en een mooi product

Snelle service, en een mooi product met zorg verpakt. Ik kan er niet veel meer over zeggen :).

Top en snelle service

Goeie service met een persoonlijk tintje! Ik ga hier uit vaker bestellen!

persoonlijk vriendelijk en snel

koop hier graag toch heel persoonlijk

Super service! Ik koop mijn sokken hier graag.

Snelle levering, ruim aanbod, goede communicatie. Heel tevreden!

Snelle levering van bestelde artikelen. Enkele niet op voorraad en daarover heel goede communicatie wat betreft nalevering. Ik heb via de email een vraag ontvangen of ik langer op een artikel wil/kan wachten dat nog door de producent aan beenmode.nl moet worden geleverd óf een vervangend artikel wil ontvangen van een iets andere kleur. Hierover heel snelle en duidelijke communicatie. Artikel mooi verpakt met een persoonlijk berichtje. Ik ben heel tevreden over de service!

Goede service en optijd geleverd

Doen wat ze beloven

Alles prima

Super blij mee!

Snelle en nette service. Super blij met de artikelen.

TEVREDEN!!!

Snelle levering!! Goede prijs kwaliteits verhouding

Snelle persoonlijke service!

Levering volgens afspraak!

Zeer aangenaam

Goede kwaliteit, verzorgd ingepakt en snelle service

Snelle service en alles was zeer verzorgd ingepakt. Goede kwaliteit sokken.

Geweldig!

Vlot en netjes alles toe gestuurd .

Voor elke gelegenheid een goed product.

Even snel een paar zomerpantys besteld en mooi op tijd binnen. Precies de juiste maat want de maattabellen zijn erg handig.

een geweldige betrouwbare firma!

Al jaren lang klant. Naar volle tevredenheid.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren