Klantgericht dichtbij gevoel

Altijd correct, snel en met een persoonlijke touch!

Duidelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website. Snelle levering met persoonlijk kaartje

Keurig

Bestelling wordt snel geleverd en altijd keurig ingepakt met een bedankkaartje erbij.

qrqr

Prima service, klantvriendelijk en goede communicatie.

Ik heb een heel positieve ervaring met Beenmode. De artikelen worden keurig verpakt verzonden en bij problemen is men erg behulpzaam.

heel tevreden

Heel snel en goed verzonden

erg goede service

Heb jullie site en service al doorgegeven aan bekenden.

Tijdig geleverd, uitgebreide keuze, goede kwaliteit

Mooie duidelijke website. Snelle en prima levering. Alles met zorg en aandacht verpakt.

Gode snelle service

Goede snelle service

Hele goed ervaring

Snelle levering perfect

Met aandacht sokken verpakt en attent kaartje top!

Prima service, snelle levering!

Beenmode.nl is prima!

Nog nooit problemen gehad met Beenmode.nl. Zorgvuldig, vlot en vriendelijk.

Persoonlijk

Fijne persoonlijke service.Snelle bezorging.Mooie producten.Zeer tevreden.Het bedrag waarvoor je geen bezorgkosten voor hoefde te betalen zou ik iets lager maken,dan zou ik vaker bestellen denk ik. Maar dat werkt voor anderen weer anders misschien.

Zeer tevreden !

Ik heb inmiddels al een aantal keren kousen en sokken besteld bij Beenmode.nl en ik ben zeer tevreden. Ze hebben een zeer ruime keuze en een geweldige service. Kousen worden steeds keurig in een doos, die perfect door de brievenbus kan, afgeleverd. Keurig in papier verpakt en voorzien van een persoonlijk geschreven briefje. Echt keurig !

Prima. Snelle levering

Prima !

Goede en snelle service!

Snelle verzending

Snelle verzending, duidelijke website

Snelle service. Vriendelijk behandeld na wat vragen. Houdt er wel rekening mee dat retourneren voor eigen rekening is en er geen retoursticker- en formulier wordt meegestuurd. Verder gewoon prima webshop.

Hele goede service.

Ik had per ongeluk verkeerde maat gestuurd en had mijn bestelling snel nodig. Kreeg netjes een mail dat dit allemaal in orde zou komen en dit is ook zo!! Top service

Heel mooie collectie! Prima service!

Vlotte levering! Beenmode is klasse!

Goede service en idd vriendelijk personeel !

Altijd keurig verpakt snelle levering super erg blij mee .!

Helemaal top!

Het persoonlijke kaartje was top!

Snelle levering & goed verpakt

Zeer makkelijke en accurate bestelling via duidelijke website

meer dan corect

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com