Had per ongeluk een verkeerde maat besteld en zag dat bij de bevestiging. Ze konden het net op tijd nog veranderen en ik heb dus de goede maat binnen gekregen. Verder ben ik zeer tevreden over de panties die ik hier koop.

Goede en snelle service

Bestel altijd de Wolford panty's. Deze zijn altijd zeer snel in huis.

Persoonlijk

Echte persoonlijk en vriendelijk service Zal ik zekers weer bestelen

Goede, snelle service!

Duidelijke site, doorgaans is alles ook leverbaar!

Prima. Zoeken op kleur, maat, maar ook samenstelling van stof. Brievenbus-pakjes, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Prettige website, uitstekende service, goed verpakt en leuk met het persoonlijke briefje erbij.

Goede en snelle service

Belangrijkste voordelen van Beenmode.nl zijn dat het aanbod heel groot is en dat de website superduidelijk is met heel veel filter mogelijkheden. Ik heb altijd vrij specifieke voorkeuren en op andere websites zoek je je suf en Scroll je veel voor niets. Bij beenmode ben je gelijk waar je wezen moet. Daarbij een supersnelle service. Enige been mode winkel voor mij dus.

goede service

ben heel blij met jullie site fijn dat ik zo kan bestellen via internet de volgende dag al in huis super snel en veel keuze.

Snelle levering en een breed assortiment. De persoonlijke boodschap is de kers op de taart!

Snel ontvangen en aardig personeel!

Heb mijn producten de dag na dat ik ze besteld heb ontvangen. Ook nog een handgeschreven brief er bij. Super winkel!

Snelle goeie service!

Snelle levering en persoonlijke aandacht

Ik ben erg tevreden over de snelle levering van het artikel dat ik besteld had en wat ik ook zeer gewaardeerd heb is het persoonlijke handgeschreven briefje van Inge dat ik van haar mocht ontvangen bij het artikel.

Helemaal top!

Ik ben reeds jaren trouwe klant van Beenmode.nl. In al die tijd, waarbij ik best wel eens wat speciale wensen had, ben ik nooit teleur gesteld. Altijd wordt er meegedacht, uitgezocht, meegewerkt aan een oplossing, bijvoorbeeld door een artikel op te nemen in de collectie enz. Afgelopen week nog was een zending ergens onderweg zoekgeraakt. Beenmode.nl nam snel actie. Resultaat: Pakje terecht. Hier snappen ze dat persoonlijke aandacht voor de klant de sleutelformule is om haar in positieve zin te binden en te boeien Ik hoop nog lang van dit fijne bedrijf klant te kunnen blijven. groetjes, Bibi!

Was even bang dat de panty niet op tijd geleverd zou worden....maar was gelukkig op tijd. Het was een buiten bruiloft, dus met bossen, gras houten stoelen. Geen ladder te belenen toen ik hem S’nachts uit deed. Super kwaliteit

Er is een woord voor UITSTEKEND

Er is een woord voor UITSTEKEND

Op tijd geleverd, mooie artikelen

Mooie verpakking, leuk geschreven kaartjes fijne artikelen

prima servive

zending altijd goed verzorgt

Uitstekend!

Mooie spullen en uitstekende en snelle service

Jawel

De start was wat chaotisch - er werd 4 paar opgestuurd, besteld 6 paar, begeleidende factuur vermeldde 6 paar - , maar herstelservice was prima: geen gezeur en snel.

Super goede service

Het was netjes op tijd fijn verpakt met zelfs nog een leuke handgeschreven welkomstkaart. Super leuk dus..:D

Al jaren bestel ik hier de sokken en maillots voor de kinderen van Bonnie Doon ivm de uitgebreide collectie. Nu moest ik n keer een panty hebben voor mezelf welke ik de volgende dag nodig had. Fantastische service ik bestelde de panty rond 16u en de volgende dag was deze gelukkig in huis, geweldig!

Ontzettend leuk dat persoonlijke kaartje erbij!! Snel geleverd en prachtige kwaliteit.

Nette prijzen, nette service

Snelle levering, netjes verpakt, de Happy socks mooi geprijsd. Ik ben tevreden

Netjes en snel! Geen verbeterpunten.

Vriendelijke service!!

Driehoeven 16