het hele plaatje is met zorg geregeld; van bestellen tot bezorgen

Alles tot in perfectie geregeld, zoals altijd

goede service

We kennen elkaar niet maar de service zijn altijd goed ,zowel op de pc als het bezorgen van het pakje Ben 85 jaar en koop nooit per pc maar bij jullie durf ik dat wel ,maar wel met de hulp van mijn boekhouder hoor Dus tot de winterkousen ,maar nu eerst genieten van de zomer ,Ik wens u en al de medewerkers een heerlijk zomer en een fijne vakantie Groetjes Paula

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, door de brievenbus.

Pluspunten

Mooie website, goede service, duidelijke communicatie. En heel erg mooi postpapier!! Kortom helemaal tevreden

Pluspunten

Top service! Super mooi verpakt!

Pluspunten

Supersnelle, vriendelijke service

Pluspunten

Snelle verzending, prima geprijsd!

Pluspunten

Snelle levering en keuze voor eco verpakking. (het handgeschreven kaartje mag bespaard worden maar is attent!)

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit

Pluspunten

Snelle , correcte levering. Goed verpakt

Pluspunten

Product voldeed aan de verwachting. Met zorg ingepakt en ook leuk: handgeschreven welkomstboodschap!

Pluspunten

Persoonlijke benadering, snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemak en snelle verwerking van mijn bestelling.

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Pluspunten

Makkelijke site om op te zoeken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er staat 'voor 17.00 besteld, morgen in huis. Maar na bestellen en betalen blijkt dat dit alleen op werkdagen is. Dus had ik t niet op tijd binnen, helaas

Pluspunten

Ik had nog niet eerder hier besteld, maar de producten werden snel en zeer netjes verpakt bezorgd. Heel tevreden.

Pluspunten

Perfecte service, kan niet anders zeggen...

Pluspunten

Mooie kwaliteit. Snelle service

Pluspunten

Snel bezorgd en met een persoonlijk tintje.

Pluspunten

Hele snelle snelle reactie in verband met een fout in het breiwerk van een paar Falke wandelsokken. Binnen 3 dagen na het opsturen van de kapotte sokken had ik al een nieuw paar in huis.

Pluspunten

Goede service, snel in huis en mooi verpakt.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren