Snel en zeer netjes geleverd

Snelle levering en mooi ingepakt met een persoonlijke kaart. Erg leuk!

Prima service...vlotte afhandeling. Dik tevreden.

Groot assortiment, snelle service en keurig verpakt

Snel geleverd met persoonlijk bericht.

Goede en overzichtelijke website

Handige website en keurige, correcte en vlotte levering.

Snelle levering, en een persoonlijk geschreven briefje in de schoenendoos. Dat maak je niet veel meer mee ( heel mooi )

Snelle bezorging.

Bedankt voor de snelle verzending. Compliment voor de mooie verpakking en attentie.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit en gemakkelijk te vinden en vrijwel altijd op voorraad. De levering is snel en zorgvuldig. Wel zou ik graag wat meer aanbiedingen voor trouwe klanten aanbevelen.

ze deden wat ze belooft hadden.

vandaag besteld morgen in huis

uitstekend

Geen enkele klacht snelle bezorging en altijd goede spullen

Snelle service en vriendelijke mensen.

Topbedrijf!

Topbedrijf!

Paar keer al wat bestelt en fijne website en producten altijd zeer netjes verpakt en soms nog extra leuk papier er omheen. Laats een nieuw paar sokken met een gaatje erin en hier contact over gehad en dit zeer snel en zeer vriendelijk opgelost en dag erop een nieuwe bezorgd en ook ondanks dat het een klacht was weer zeer netje verpakt. Deze firma mogen andere een voorbeeld van nemen zo hoe het wel hoort te gaan een dikke PLUIM.

Altijd snel

Snelle verzending, keurig verpakt met een persoonlijke noot. Het is daarin duidelijk dat ze wten dat ik ondertussen vaste klant ben. Fijn! Eén keer een probleempje gehad met de panty (productiefout), dit werd snel en naar tevredenheid opgelost. Panty's van Oroblu zijn geweldig. Stevig, gaan lang mee en als je ze verfrist met een spray, ipv te wassen, gaan ze zeker lang mee. Het lijkt of je een verstevings-iets er uit wast. De kleur Orient past bij elke kleur kleding, ideaal!

Top kwaliteit

erg goed en de sokken zitten heerlijk!

Super geholpen!

Bij de vraag waar mijn bestelling bleef een duidelijke en vriendelijke uitleg en er werd gelijk gekeken naar acties waardoor ik een extra product kreeg

Snel, goed en persoonlijk

Panty's besteld bij beenmode Yunders, die direct de volgende dag geleverd werden, met een persoonlijk bedankkaartje erbij. Daar houd ik van. De kwaliteit van de panty's is hoog. Ik ben tevreden en raad deze on line winkel van harte aan!

Snel efficiënt

Snelle verwerking van order en levering

Mooie kousen

Ondanks dat ik dacht verkeerde maat ontvangen te hebben, bleken ze toch te passen. Dat ik een allergische reactie kreeg van 1 paar van de kousen, doet niets af aan de kwaliteit, welke is gewoon goed. Volgens kousen bestel ik zeker weer bij beenmode.nl want bestelling wordt ook nog eens persoonlijk bedankt met een handgeschreven kaartje, wat ik toch wel heel erg waardeer. Blijf dit doen!!!

Uitmuntend

Ik had vele sokjes besteld . Met een paar was er iets mis . Wat ik bij dit bedrijf nooit heb. Werd meteen actie op ondernomen en super goed opgelost ! Chapeau voor beenmode

Keurig verzorgd en snel

Volgende keer zal ik weer kiezen voor beenmode.

In één woord "Top"

Mijn order was snel verwerkt en mooi verpakt. Ook werd het snel geleverd, vrijdagavond besteld en dinsdagmiddag had ik het in huis. Ik ben er zeer over te spreken!

Betrouwbaar

Ik heb nu een paar keer een bestelling gedaan bij beenmode.nl en ervaar de afhandeling als prettig en betrouwbaar.

Sokken besteld en de volgende dag in huis. Sokken waren precies wat ik er van verwacht had en bevallen uitstekend.

Fijne panty’s en zoals beloofd binnen een werkdag geleverd. :-)

Driehoeven 16

5076 BB Haaren