Pluspunten

Aardige medewerkers, snel telefonisch bereikbaar! Goed advies! Vanmiddag heeft een medewerkster zelfs snel gebeld naar een leverancier of ze een bestelling nog konden leveren. Heel lief!!

Pluspunten

Pantys die ik nergens anderd kon vinden, persoonlijk kaartje bij bestelling.

Meer bijzondere kleuren zwangerschapspantys.

Pluspunten

goede service mooie advertentie

minder inpakpapier

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Alles top!

Pluspunten

Levering per brievenbuspost. Keuze voor "eco" verpakking. Goede producten, goede prijs.

Pluspunten

Vlotte en correcte leveringen.

Ik zou als Belgische klant willen dat je de bestelling ook in een afhaalpunt kunt laten aankomen. Tot nu kan dit nog niet.

Pluspunten

Snel, afspraak nagekomen

Pluspunten

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt goed advies.En de bestelling wordt snel geleverd.

Pluspunten

snel en persoonlijke service!!!

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle service.

_

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hele slechte kwaliteit panty. Helaas heb ik er drie gekocht. Bij de eerste die ik aantro, trok ik gelijk de panty kapot. Daarnaast was de afbeelding (in dit geval jarretel zeer slecht en totaal geen nette, rechte lijn..

Pluspunten

snelle levering. Aardig briefje erbij

Pluspunten

Overzichtelijke site, keurig en snal geleverd inclusief kaartje met persoonlijke noot.

Pluspunten

Snelle levering, prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service; goede afhandeling van zaken.

Zeeeeer irritant dat ik mij moet uitschrijven voor jullie mailings in mijn account. Ik koop 1 x een panty en wordt weer bestookt met mails. Jammer!!! Over de panty tevreden maar die koop ik in het vervolg wel ergens anders.

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit en zeer klant vriendelijk

Pluspunten

Vlugge en vlotte verzending

Pluspunten

Pluspunten

Bestel- en betaalproces lopen soepel en correct; snelle levering; kwalitatief zeer goede producten en veel keus ! Ik ben daarom al lang een vaste klant bij Beenmode.

Pluspunten

Snelle levering, mooi assortiment, persoonlijke boodschap bij bestelling.

Geen, alles perfect

Driehoeven 16