Pluspunten

Goede communicatie

Post-it niet over het hoofd zien

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje :-) Top!

Pluspunten

Superleuk om een persoonlijk gerichte, handgeschreven kaart van jullie bij m'n bestelling te ontvangen! Ook al was het maar 1 panty, mooi ingepakt! Een kadootje!

Pluspunten

Snelle levering ,persoonlijk kaartje erbij

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt met leuk persoonlijk kaartje

Pluspunten

Eerst wat argwanend maar achteraf verrast door het uitgebreide aanbod, de snelheid van de levering, de transparante betaling en de verzorgde, discrete verpakking.

Pluspunten

Duidelijke website, ruime keuze, mooie producten en keurige verzending met persoonlijk kaartje.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering. Het persoonlijke bericht, zeker als het ook echt geschreven zou zijn, is prachtig om te zien.

Teksten zoals die bij 'Over Ons' zien er lelijk uit op mobiel. Dit komt door het gebruik van uitlijnen en twee kolommen. Dit ziet er onaantrekkelijk uit.

Pluspunten

Snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje.

Pluspunten

goede winkel , snelle levering en ik geef 5 sterren

Pluspunten

Netjes verpakt met een aardig kaartje erbij!

Pluspunten

Goede service en de kousen worden netjes en keurig ingepakt.

Pluspunten

Mooie artikelen, gemakkelijk te bestellen, snel in huis, netjes verpakt.

Pluspunten

De bestelde sokken waren keurig verpakt en snel geleverd

Pluspunten

Snelheid: overzichtelijke site en snelle levering. Voorzien van persoonlijk kaartje en attentie. TOP!

Pluspunten

Prachtig product. Panty zit als gegoten en de kleur is zoals afgebeeld op de website. Een persoonlijk handgeschreven kaartje is heel attent. Chapeau!!!

Zo doorgaan.

Pluspunten

Perfecte snelle service

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kousen van goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de klantenservice krijgt van mij een voldoende, omdat ze netjes contact houden en ik de panty's terug mocht sturen. Zij hebben hun uiterste best gedaan om mijn tevredenheid te verhogen, en dat is fijn.

De maatvoering van de panty's mag meer naar de werkelijke kledingmaten worden aangepast. Plus size zou ook voor dames met mt 44/46 voldoende mogen zijn. Dit is nu zeker niet zo.

Pluspunten

Groot assortiment! Duidelijke omschrijving. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en buitengewoon netjes verpakt

Pluspunten

Snelle levering; keurig verpakt, genoeg keuze, duidelijke website.

Als iets op de website te kiezen valt, er dan ook voor zorgen dat het er is, qua maat oa. en anders verwijderen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com