Pluspunten

Pluspunten

Fijne sokken en goede service. Vooral het persoonlijke kaartje verteld veel over Beenmode! Volgende keer bestel ik hier weer mijn sokken.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd en een leuk geschreven kaartje. Wat het een persoonlijk tintje geeft. En ik ga zeker meer via jullie bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes in één keer geleverd, nadat er een mail was gestuurd dat de levering in twee keer zou zijn

Pluspunten

Snelle service and persoonlijk bericht.

Pluspunten

Goede service Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, En een handgeschreven kaartje erbij als bedankje voor de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Ik had verkeerde maat besteld zag ik in de bevestigingsmail. Meteen mail gestuurd en nagenoeg meteen reactie dat het was aangepast. Volgende dag bezorgd.

Pluspunten

Snelle service. Pakket leuk ingepakt en het handgeschreven kaartje erbij maakt het af. Ik vind het een top webshop!

Pluspunten

Snelle, persoonlijke service

Pluspunten

Ik waardeer de persoonlijke afhandeling van de bestellingen en vragen. En ik vind het aanbod goed. De bestellingen komen snel en mooi verpakt thuis.

Pluspunten

snelle levering, goede levering, aardige persoonlijke en handgeschreven boodschap bij de levering.

Pluspunten

Een zeer uitgebreide collectie beenmode voor elke gelegenheid. Al meerdere keren besteld en de service is perfect, sneller levering, kortom heel fijn, echte aanrader.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

De eerste keer dat ik bij Beenmode.nl een bestelling plaatste en dat is mij prima bevallen. Goede prijzen, snelle levering en niet onbelangrijk goed en keurig verpakt.

Gewoon, zo doorgaan!

Pluspunten

Alles ziet er verzorgd uit! Website, verpakking en persoonlijk geschreven briefje!

Keuze herensokken effen zwart is beperkt

Pluspunten

Snelheid van handelen , en breed assortiment

Pluspunten

Prima in veel opzichten. Verzending en verpakking tot in detail verzorgt. Complimenten

Pluspunten

Een aanbieding betreffende de oanty’s die ik had besteld, was mij ontgaan. Ze hebben mij daarover benaderd en de aanbieding verstuurd. Heel attent.

Ik ben uiterst tevreden. Zeker over de persoonlijke manier van handelen.

Pluspunten

top produkt snelle levering

Pluspunten

Keurige service!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com