Pluspunten

Snelle en vlotte levering.

Pluspunten

Na contact gehad te hebben dat mijn pakketje nog niet ontvangen was werd dit meteen uitgezocht en kreeg ik meteen reactie. En dezelfde dag nog bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verpakt persoonlijk kaartje

Niet

Pluspunten

Netjes verpakt. Duidelijke communicatie..

Pluspunten

Zeer persoonlijke service. Zeker voor mij als klant die voor het eerst bestelt, was de handgeschreven kaart heel attent. En ook nog een handig memoblokje!

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Pluspunten

Was gewoon goed

Pluspunten

Ruim assortiment Goed advies Prima levering

Pluspunten

Pluspunten

alles perfect gegaan, makkelijke site, ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice, leuk dat er altijd een persoonlijke boodschap bij mijn bestelling zit!

Heel tevreden, ga zo door!

Pluspunten

Alles is positief aan deze geweldige webshop.. Mega keuze in hun assortiment en altijd een passende match voor de meest kritische modefreak..

houden zo! Niets meer aan doen ;)

Pluspunten

persoonlijk kaartje bij de bestelling, erg leuk. Snelle verzending, bij vragen advies snelle reactie, goede service bij terugsturen.

zou het niet weten, ga zo door. Toch wel: het zou leuk zijn een soort van verlanglijstje te kunnen maken zodat je later een keuze kunt maken wat je wilt bestellen.

Pluspunten

Persoonlijk briefje vond ik erg leuk!

Pluspunten

Snelle, goede levering.

Pluspunten

Persoonlijk

Pluspunten

Veel keus, supersnelle service en goed ingepakt. Leuke attentie voor de klant. Super!

Pluspunten

Mooie collectie panty's en kousen. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Groot aanbod, snelle levering en keurig verpakt/verzonden. Dank!!

NVT!

Pluspunten

Zeer goed bedrijf, ruime keuze uitstekede producten, ruime keuze en een snelle levering

Pluspunten

Supersnelle service, En altijd zo'n gezellig persoonlijk briefje erbij. Ik word er blij van!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren