Pluspunten

Snelle service. Mooi verpakt met vloeipapiertje en persoonlijk handgeschreven kaartje. Na het wassen ontstond er een probleem met mijn bestelde product. Mailcontact hierover verliep zeer fijn. Begrip voor mijn probleem en ik kreeg op mijn mail vlot een reactie. Het is geweldig en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snel, zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij! Erg leuk!

Pluspunten

Heel snel bezorgd fijn dat het zo kan

Pluspunten

Leuk ingepakte pakketjes met een aardig handgeschreven kaartje. Snelle levering Snelle afhandeling en terugbetaling retourzending

Retourformulier zou wel handig zijn.

Pluspunten

Super service. Snelle levering. Top

Pluspunten

goede website en snelle levering.

Pluspunten

Snelle en nette levering Groot assortiment

Geen !

Pluspunten

Snelle service en geleverd met een persoonlijk bericht! Voelt als een cadeautje!

Pluspunten

Goede site, snelle levering en keurige oplossing van een klacht

Blijf de persoonlijke noot schrijven, altijd leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sokjes zijn binnengekomen maar blijken na het uitpakken toch te kort te zijn (bedekken een deel van de tenen), eigenlijk heb ik er niets aan omdat ze niet passen en al uitgepakt zijn. Tip: foto tonen op de site met sokken aan?

Pluspunten

Snelle levering, het artikel zat super mooi en netjes ingepakt en er zat zelfs nog een persoonlijk geschreven briefje bij

Pluspunten

Goede sor****** en snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering,vriendelijke benadering van de klant,goede nalevering als iets niet voorradig is. Niets dan lof.

Pluspunten

Fantastische Service!!!!

Pluspunten

Snel en vriendelijk service

Pluspunten

Zeer snelle, keurige levering

Pluspunten

Je wordt herkend als terugkerende klant dmv een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Goede service!

Pluspunten

Zeer snelle en goede service! En de persoonlijke, handgeschreven boodschap erbij was echt een pluspunt!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ik koop er altijd leuke dingen voor mijn vriendin

Pluspunten

Alles verliep super vlot, bestelling, betaling en levering. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit uitstekend

Ik zou het de volgende dag geleverd hebben gekregen, maar dat gebeurde niet. (op een vrijdag). de maandag erop contact gezocht en dezelfde dag werd het toen wel geleverd. \Bestel dus op tijd.. het lag waarschijnlijk niet bij beenmode ,maar bij de post...

Pluspunten

Snelle levering. Zeer zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

snelle levering, goede service

Driehoeven 16

5076 BB Haaren