Pluspunten

Alles perfect gegaan. Goede website, snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de levering. Heel leuk!!

Geen vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Veel opties ook ik hele grote maten. Super snelle service. Track&trace zodat je het pakjes kan volgen. Hand geschreven briefje erbij om te bedanken voor de bestelling. Ik zou hier zo weer bestellen.

Pluspunten

mooie producten, snelle service en steeds een vriendelijk, persoonlijk berichtje.

Pluspunten

Erg snelle en goede service. En een keurige verpakking!

Pluspunten

Alles goed, van bestellen tot netjes verpakt thuisbezorgd

Pluspunten

Ze leveren zeer snel (ook naar België), hebben een uitgebreid assortiment en het mooi ingepakte pakje met een dankjewel kaartje erbij doet me elke keer glimlachen. Deze shop kan ik alleen maar aanraden en 10/10 geven!

Pluspunten

Snelle service. Luxueuze verpakking. Goede kwaliteit

Pluspunten

Uitstekende en snelle service. Hartstikke leuk, het handgeschreven kaartje erbij!

Pluspunten

Snelle levering, perfect verpakt, duidelijke communicatie

Pluspunten

CORRECTE LEVERING VAN DE AANGEKOCHTE ARTIKELEN. RUIME COLLECTIE, GOEDE PRODUCT INFO+DETAILS, EEN PERSOONLIJK BERICHTJE EN EEN OVERZICHTELIJKE SITE.

Pluspunten

Snelle levering met leuk persoonlijk kaartje erbij.

Pluspunten

Snelle service voor voorradige artikelen. Correcte afhandeling van de rest van de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, productie duidelijk omschreven... zeer tevreden!

Pluspunten

Vlot geleverd. Keurig ingepakt.

Pluspunten

Ruime collectie, nette prijs, snelle verzending altijd met een persoonlijk berichtje

Geen kunnen ontdekken

Pluspunten

snelle service.prachtige collectie.snelle levering en met liefde verpakt en ook nog eens een handgeschreven kaartje erbij. Dit is pure klasse.Chapeau

niets

Pluspunten

Vlot en zeer goede service

Pluspunten

Assortiment, verzending

Geen. Ga vooral zo door

Pluspunten

Snelle en nette levering. Vriendelijke behandeling Leuk, een persoonlijk briefje bij de bestelling

De mogelijkheid om een totaal overzicht te geven van alle artikelen zou soms wel prettig zijn.

Pluspunten

Het was een snelle levering precies wat er op de site wordt gezegd, ik zou hier zeker nog vaker bestellen . Top !

Pluspunten

Verzorgde verzending

Pluspunten

Snelle service! Goed product!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maat echt, fijne kwaliteit panty’s, bij levering mooi Ingepakt in papier.

Het is prettig om beter op de hoogte gehouden te worden en minstens een mailtje te krijgen wanneer een artikel wordt nageleverd. Daarna zelf erachteraan moeten wanneer er nageleverd word. De panty’s vond ik qua kleur niet lijken op de online voorbeelden. Al met al kom ik niet meer terug als klant. Jammer want er is veel keuze.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en kundige medewerkers, snelle levering, absurd groot assortiment, nette verpakking, niet duur.

Geen. Ga zo door.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com