Pluspunten

Pluspunten

Goede website, snelle levering, goede bereikbaarheid van de klantenservice, persoonlijke "touch" in de vorm van kaartje.

Pluspunten

Zeer snel geleverd !!

Pluspunten

Dat wat men meld op de site wordt strikt uitgevoerd. Leuk om aan het pakket een persoonlijke noot d.m.v. een geschreven kaartje naar de klant toe, bij te voegen.

Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering. Klantgericht

Pluspunten

Correcte en snelle levering.

Pluspunten

Super service. Geen moeilijk gedoe toen ik de verkeerde maat had besteld en vroeg om mijn geld terug te krijgen en erg vriendelijk.

Pluspunten

Het was snel verzonden, leuk product ontvangen ( wat ook nog mooi was ingepakt). en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij

het ingevulde huisnummer/postcode controleren die ingevuld is, om te kijken of ze bij elkaar horen. Doordat ik het huisnummer fout had ingevult (134-4 ipv 143-4) is het pakje ergens anders afgeleverd, het adres waar het was afgeleverd had een andere post code.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering met een leuke persoonlijke kaart. Groot assortiment

Prijs vind ik wat aan de hoge kant.

Pluspunten

Snelle service. Keurig verpakt, leuk met een persoonlijk schriftje erbij. Producten zijn van goede kwaliteit. Ben erg tevreden.

Pluspunten

Bestelling keurig en verzorgd verpakt

Pluspunten

Zonder meer perfecte service. Vanaf de besteĺling t/m de keurige bezorging. Inclusief de ingesloten handgeschreven bedankkaart!! Fantastische ervaring bij deze webshop. Graag tot een volgende keer!

Pluspunten

Erg snelle bezorging ! Blij mee !

Ga zo door

Pluspunten

Goede services snelle levering mooie kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijke aandacht. Zeker aan te raden.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Keurig snel geleverd ondanks opgave van foutieve maat; 1 telefoontje en direct correctie doorgevoerd. Levering met persoonlijke noot: prettig !

Pluspunten

goed toegankelijke website met duidelijke productomschrijvingen

Pluspunten

Supersnelle levering met een handgeschreven kaartje, daar word ik blij van :)

Pluspunten

Goed verpakt en verstuurd door de brievenbus.

Pluspunten

Super snelle levering, prima kwaliteit

Pluspunten

Mooi verpakt (standaard), persoonlijke noot bijgevoegd, breed assortiment, snelle leverin

Pluspunten

Zeer ruim assortiment Snelle levering Pakket past door brievenbus

Tip: beschrijf hoe bepaalde merken vallen: lang of kort. Bijv: wolford valt doorgaans vrij lang uit, Orublu valt kleiner uit(Italiaans).

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en snelle reactie!!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com