Pluspunten

Zeer ruim assortiment, zeer snelle levering en altijd een persoonlijk handgeschreven briefje erbij.

Pluspunten

Snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap erbij.

Pluspunten

Snelle levering in nette verpakking

Pluspunten

Mooie producten

Pluspunten

zeer goede en snelle service. bij elke bestelling een persoonlijk schrijven. dat voelt best een beetje speciaal.

Pluspunten

Beperkte voorraad, waardoor ik maar maximaal 3 stuks kon bestellen en dus ook verzendkosten moest betalen.

Pluspunten

Problem with delivery, customer service was quick and kind when solving the problem. They have a lot of merchandise, it's easy to find what you are looking for.

None that I could find.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle afhandeling/levering

Pluspunten

Volgende dag verzending, klantenservice prima! Binnen 1 dag reactie op mijn antwoord. Mocht ook mijn product die niet paste terugsturen.

Duidelijkere omschrijving van de veranderde retourprocedure (kan namelijk voor verwarring zorgen).

Pluspunten

Snel en accuraat

Bljft lastig om goed en realistisch de kleuren weer te geven.

Pluspunten

snelle levering. keurig verpakt. goede producten. klantenservice keurig en goed.

geen

Pluspunten

een snelle en verzorgde levering met een persoonlijk tintje via de handgeschreven kaart

helaas, ik kan dit niet bedenken.

Pluspunten

duidelijke en mooie website mooie kwaliteitsproducten in verschillende lijnen de erotische lijn hoeft van mij niet zo

postzending wordt niet aangeboden onder de naam Beenmode. Dat kan verwarrend zijn

Pluspunten

Duidelijke website goede en uitgebreide collectie! Persoonlijk briefje erbij als dank ! Suuuuper goed!! Persoonlijk aan de tel. gehad, bijzonder vriendelijk. Geeft de klant echt het gevoel van persoonlijke aandacht.

Pluspunten

good and fast

Pluspunten

Sneele levering, kleine aanpassing was nog mogelijk

Pluspunten

Mooie site. Veel keus. Snelle levering. Keurig verpakt. Snel antwoord op mijn extra berichtje. En niet onbelangrijk, blij met mijn aankoop.

Pluspunten

Dit bedrijf geeft echt om zijn klanten. Ik heb meerdere keren aan de telefoon gezeten. En elke keer fantastisch geholpen. Vriendelijk, goed advies, wordt goed geluistetd en meegedacht. Top bedrijf.

Pluspunten

Grote voorraad Positief telefonisch contact Snelle verzending

Ga zo door!

Pluspunten

Per email goed en snel bereikbaar.

Pluspunten

alles snel in huis

Pluspunten

op tijd geleverd. goede pasvorm

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com