Pluspunten

Heel leuk dat er altijd een persoonlijk kaartje bij is.

Het is nogal duur.

Pluspunten

Geweldig en personlijk service (leuk detaille, het handgeschreven kaartje met een bedanktje voor mijn aankoop) duidelijk website, snelle levering, veel goede merken op 1 winkel.

Jullie doen geweldig! Keep up de good work!

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en als er iets is word je gebeld. Top service

Beter aangeven of ze artikelen nog voorradig zijn..

Pluspunten

Snelle Service en levering

Pluspunten

Snelle levering. Toppie

Pluspunten

snelle levering, altijd super geleverd, stay ups van goede kwaliteit die niet afzakken.

Pluspunten

Snel en prima

Pluspunten

Bestelling was snel binnen en het was erg leuk verpakt. Er zat zelfs een persoonlijk berichtje bij!

Pluspunten

Snelle levering persoonlijke touch aan de geleverde producten Goed verpakt Makkelijk contact mee te krijgen

geen minpunten

Pluspunten

Idd persoonlijke service. Zat een handgeschreven kerst-en welkomstgroet kaart bij. Was netjes in mooi gestippelde vloeipapier gepakt en dat was de simpelste verpakking. Snel geleverd ook.

Pluspunten

Zeer snelle service

Pluspunten

Goede vriendelijke communicatie en zeer snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Maatvoering van kindermaillot lijkt niet helemaal te kloppen.

Pluspunten

Snelle service, prachtig ingepakt (kon zo onder de kerstboom) en leuk handgeschreven kaartje!

Pluspunten

Persoonlijk handgeschreven kerstgroet in het pakketje! Waar vind t je dat nog? Zoooo attent!

Pluspunten

Snelle levering. Verzorgde verpakking. Kwalitatieve produkten. Goede website met filters.

Beetje saaie website.

Pluspunten

Zeer tevreden. Constructieve meedenkers, coulant, vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Voel me echt top bij hun, vooral persoonlijke note en niet te vergeten kwaliteit is the best!

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede informatie over de artikelen en snelle levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

Persoonlijke boodschap in de bestelling is erg vriendelijk en daardoor voel ik me toch persoonlijk geholpen terwijl je online je bestelling hebt gedaan, en geen persoonlijk contact hebt gehad. Erg prettig!

aantal producten niet meer in alle maaten beschikbaar (baby maillotjes).

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goede en snelle service, mooie producten van goede kwaliteit!

n.v.t.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com