Pluspunten

Ik had ivm een crematie snel even één panty nodig. Deze voor het gemak online besteld bij Beenmode. Een snelle en nette levering. Ik was verrast om als nieuwe klant een handgeschreven welkomstkaart te ontvangen. Handgeschreven, waar zie je dat nog tegenwoordig!?

Geen.

Pluspunten

Goede service, snelle levering met leuk persoonlijk berichtje

Pluspunten

snelle service, fijn dat er een keuze van verpakken is en het handgeschreven briefje geeft echt het gevoel dat je niet een nummertje bent maar een klant. heel fijn!

nvt

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, en erg gewaardeerd: een persoonlijk bericht!!

Pluspunten

Vriendelijk ,groot assortiment ,leuke info ,goede merken ,mooie verpakking,

Pluspunten

Snelle levering....er zat zelfs een heel leuk handgeschreven kaartje bij....dat geeft het toch een wat persoonlijk tintje....heel attent!!

Pluspunten

Supersnelle levering en goede kwaliteit van de producten. De handgeschreven bedankkaart en de mooie en verzorgde verpakking maakt het helemaal af!

Geen.

Pluspunten

Een leuke handgeschreven persoonlijke boodschap bij het goed verpakte pakketje. Dat geeft net dat beetje extra!

Pluspunten

The service is TOP!!

Een digitale klantenkaart waar je kunt sparen voor korting

Pluspunten

Snelle service. Ik hoef niet meer in de winkels te zoeken. Jullie hebben alle mooie merken. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

Overzichtelijke website, Snelle service en Heel attent om een persoonlijke boodschap bij de bestelling te ontvangen!!

Pluspunten

perfecte service en artikelen! inmiddels bestel in alleen nog maar hier mijn favo panties

Pluspunten

Mooie kwalitatieve hoogwaardige producten Veel keuze tussen topmerken Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Leuke produkten.

Pluspunten

ruime keuze, snel verzonden en mooi verpakt

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde producten. Leuk is het handgeschreven kaartje van de medewerker van Beenmode dat bij de bestelling wordt toegevoegd.

Pluspunten

goede producten, genoeg keus snelle service

geen

Pluspunten

Op voorraad, direct verzonden en bezorgd en met een persoonlijk briefje bij de bestelling omdat ik een nieuwe klant was. Topservice.

Pluspunten

Duidelijke website. Afspraak=afspraak!

Pluspunten

prachtige merken voor beenmode! ik ben zeer te spreken over het merk Falke

Pluspunten

Snelle, nette & klantvriendelijke service! TOP!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren