Pluspunten

Duidelijke website met veel informatie over de producten. Heel groot assortiment met veel verschillende merken. Alles wordt keurig verpakt bezorgd met een vriendelijk handgeschreven berichtje erbij.

Nvt

Pluspunten

Correcte levering van materialen . Klantenservice en betrokkenheid door interesse van kwaliteit en communicatie service

Leveringstijd duurde langer, eens de melding kwam dat het verzonden was bleef het materiaal 3 dagen op dezelfde plaats

Pluspunten

Ik ben echt super tevreden over Beenmode.nl! Voor het eerst een bestelling geplaatst, je kunt ervoor kiezen om het pakketje in een discrete verpakking te versturen. Er zit een handgeschreven kaartje bij. Echt top!!

Ga zo door!!

Pluspunten

Altijd een persoonlijk berichtje erbij

Pluspunten

Snelle en accurate afhandeling van bestelling

Retourmogelijkheden meteen aangeven.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, prima geprijsd.

Pluspunten

snelle levering en zeer netjes verpakt.

de panty's die ik had besteld waren beschadigd door het kartonnen kaartje in de verpakking, zonde :(

Pluspunten

Vriendelijke telefonische hulp. Goed product, snel geleverd.

Pluspunten

Snel. Handgeschreven kaartje. Helemaal top.

Pluspunten

Persoonlijke touch door handgeschreven 'bedankt voor het bestellen'. En snelle zending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie duidelijke site

Jammer dat als ik een mailtje stuur je geen reactie terug ontvangt. Uiteindelijk bleek de bestelling goed te gaan maar was de mail in mn spam ontvangen.

Pluspunten

Snelle en hele keurige levering

Pluspunten

Top service en super snel!

Ga zo door!!

Pluspunten

Altijd een correcte en snelle levering,met een persoonlijke noot!

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Snel en erg aardig net een persoonlijk kaartje!

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website en keurig de 3e panty nagezonden die wat later binnen zou komen. Goed verpakt ook.

Pluspunten

Goeie service bij problemen. snelle uitlevering.

N.V.T

Pluspunten

Pluspunten

Snel geleverd, prima prijzen en een persoonlijke service.

Pluspunten

Snelle levering, grote keus en attente kaart ingesloten. Ik beveel beenmode bij al mijn vriendinnen aan.

Pluspunten

Snelle service en leuk dat er een persoonlijk handgeschreven berichtje bijgesloten zat

Weet ik nu niet

Pluspunten

Levering kon niet meteen geleverd worden. Het gedeelte dat wel kon worden geleverd was er razendsnel. De nalevering kwam enkele dagen later.

Pluspunten

Goede kwaliteit Mooie producten Persoonlijke benadering

Gratis retourneren zou fijn zijn

Driehoeven 16

5076 BB Haaren