Pluspunten

Snelle verzending. Vriendelijke service!

Niet zo gauw te bedenken

Pluspunten

Goede snelle service, en altijd een lief kaartje erbij.

Zo doorgaan

Pluspunten

Snelheid, klantgericht, communicatie, persoonlijk tintje

Nog niets op aan te merken

Pluspunten

Pluspunten

Goede afhandeling bestelling. Niet alles was voorradig, ik ben telefonisch daarover benaderd, vond ik heel netjes. Mooi ingepakt, handgeschreven kaartje erbij...ik vind dat heel leuk!

Pluspunten

Snelle verzending! Goede kwaliteit Een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling, top!

Wat ik jammer vind, maar dat kan ook niet anders, is dat je iets alleen retour kunt sturen als het product nog ingepakt zit. Logisch want je kunt een panty niet meer verkopen dan, maar ik heb al een x 1 weg moeten doen omdat deze te klein was.

Pluspunten

Snelle reactie en zending, leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling en panty's zijn altijd van goede kwaliteit!

Speciale aanbieding als je een tweede bestelling of vaker bestellingen doet? :)

Pluspunten

snelle duidelijke service

Goed houden

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit van de kleding en erg vriendelijk en behulpzaam personeel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, keurige pakketjes

Zou mooi zijn om te kunnen aangeven dat de bestelling pas verzonden hoeft te worden als het compleet is, dan 1 bestelling in 2 leveringen indien niet alles op voorraad is. Soms is het namelijk echt niet erg om 2-3 dagen te wachten, en dan sparen jullie 1x verzendkosten uit. Het moet een keus van de klant zijn, soms wil je de bestelling wel zo snel mogelijk binnen hebben, maar dat is echt niet altijd het geval.

Pluspunten

Snel Persoonlijk Overzichtelijke site

Pluspunten

Duidelijkheid, en wat ik ook positief vind is dat er altijd een handgeschreven kaartje bijzit! Geweldig

Niets

Pluspunten

Veel keuze, persoonlijke noot bij verzending, met aandacht verpakt, snelle verzending (helaas was Post NL vervolgens wel traag..)

Pluspunten

Goede prijs!

Slechts een bestelling gedaan (inclusief een retourzending). Tevreden!

Pluspunten

Snelle levering, bestelling klopte.

Pluspunten

Top, goede bezorging, snel

Pluspunten

Goede persoonlijke service en uitstekende produkten

Pluspunten

Nabellen van de klant. Iets was niet meer everbaar maar ze hadden toch nog even de leverancier gebeld . Kom ik ze dus toch nog bestellen.

Pluspunten

Correcte, snelle en klantgerichte organisatie met werkelijk alles op het gebied van underwear.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte verzending

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com