Pluspunten

Snelle, goede service. Alles is netjes verpakt.

Pluspunten

Zeer tevreden Snelle bezorging

Pluspunten

Het persoonlijke touch die ze geven elk pakket die geleverd wordt is wat persoonlijk geschreven dat is erg leuk je voelt je geen nummer dan.

Wat ik alleen jammer vindt is dat een website niet optimaal werkt. Loopt traag en loopt zelf af en toe vast en de website onthoudt ook niet wat je eerdere bestelling was zodat je makkelijk de producht weer kan vinden.

Pluspunten

Perfecte sokken

Pluspunten

Prima, en een persoonlijk kaartje

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd, wat erg fijn is. En een leuk persoonlijk briefje erbij!

Nee, erg tevreden!

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze en een hele goede service. Doen wat ze zeggen.

n.v.t. perfect

Pluspunten

Prima service. Alles cf info op website.

Pluspunten

snelle levering helderde website

Pluspunten

- goede prijs/kwaliteit; - zeer snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke webwinkel, mooi assortiment, snelle bezorging, snel antwoord op een vraag, vriendelijk kaartje bij de bezorging. Gewoon prettig!

Pluspunten

Kwalitatief goeie sokken

Pluspunten

Snelle levering. Ruim assortiment.

Pluspunten

accurate en snelle levering

geen

Pluspunten

Snel. Geleverd. Goede kwaliteit

Pluspunten

Supersnel en toch persoonlijk. Heel blij mee!

Pluspunten

Wij ontvingen de bestelde kousen in een doosje. Het doosje kon niet door de brievenbus en was daardoor onhandig voor onze postbode. Een suggestie is om de brievenbuspost in een flexibele verpakking te verzenden.

Pluspunten

Snelle verzending en perfecte levering.

Mijn tip is om vooral zo door te blijven gaan.

Pluspunten

Snelle levering, ook op een ander adres dan het factuuradres. Een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Geld wordt snel terug gestort bij retour.

Pluspunten

Grote assortiment, snelle reactie, netjes verzorgd

Graag leveren op zaterdag jammer dat het bij het retour verzendkosten bij horen soms ontbreekt maat tabel maten verschillen bij type panty(Marcmarcs- teenloze valt kleiner) kleuren in werkelijkheid zijn vaak net anders

Pluspunten

Accuraat. Prettige afwikkeling.

Betere weergave van kleur. Sokken zijn 3 tinten donkerder dan afgebeeld. Kwaal van Falke.

Pluspunten

mooie overzichtelijke site. En snelle bezorging. persoonlijk kaartje erbij. echt geen nummer maar klant

geen

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com