Pluspunten

Snelle levering. Mooie duidelijke site. Handgeschreven bedank kaartje bij de levering, maakt het persoonlijk en speciaal.

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit.

Pluspunten

goede service snelle levering en nalevering accuraat

Pluspunten

snelle service goede kwaliteit!!

geen

Pluspunten

Snelle en uitstekende service, persoonlijk bericht bij levering van de bestelling

Nvt

Pluspunten

Heel veel keus, vandaag besteld morgen in huis. Top.

Pluspunten

Snelle service en heel klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle verzending en ook bij een retour het bedrag snel weer terug.

Pluspunten

Mooi assortiment en snelle levering

Pluspunten

Prima en snelle levering

Pluspunten

Aangezien aanmaak van account kreeg ik bij de bestelling een dank voor het klant worden. Zeer aardig en content van jullie

Niet direct

Pluspunten

Snelle en goede service, alsook een persoonlijke noot bij de bestelling!

Pluspunten

Heel snelle service. Mooi verpakt en persoonlijk bericht. Niet nodig, wel erg leuk!

Pluspunten

Snelle bezorging en netjes verpakt.

Pluspunten

Vlotte service

Zou het niet weten.

Pluspunten

Fijne website, snelle levering met een handgeschreven bedankje erbij. Daar wordt men blij van.

geen

Pluspunten

Snel en keurig geleverd

Pluspunten

echt een snelle service en ook een persoonlijk afhandeling vind ik fijn.

tot nu toe heb ik nog niets kunnen ontdekken.

Pluspunten

Weer zeer in orde!!!

Pluspunten

Aandacht voor detail. Mooi en met zorg ingepakt. Een handgeschreven kaartje erbij. Het zijn dit soort kleine attenties die het verschil maken. Het maakt het persoonlijk. Super!

Geen, houd dit vast

Pluspunten

Altijd aparte kousen , nette verpakking ,bijna een kadootje ! met persoonlijk gerichte tekst. Snelle levering en bij telefonisch contact een aardige begripvolle mevr. Top!

Pluspunten

Duidelijke informatie en snelle levering. Erg leuk vond ik het handgeschreven kaartje bij de bestelling.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com