Pluspunten

Bezorging binnen 1 dag zoals beloofd. Product kwam helemaal overeen met de omschrijving en foto's op de website

Pluspunten

Snelle bezorging. Erg vriendelijk aa de telefoon

Pluspunten

Snelle verzending, grote keuze. Altijd een aardig kaartje bij de bestelling

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit en pasvorm altijd een bedank kaartje en kleine attente gewoon een bedrijf waar de klant zich gewaardeerd voelt echt een aanrader

Voor mij niets

Pluspunten

snel en correct geleverd met een persoonlijk berichtje erbij. Zeer tevreden.

nvr

Pluspunten

Prima goede en snelle levering. Altijd netjes en leuk verpakt met een leuke persoonlijke boodschap!

Pluspunten

Altijd een persoonlijk bedankje voor de gemaakte bestelling.

Pluspunten

Veel keuze in mooie merken

Is goed zo

Pluspunten

De service is super, snel en netjes ingepakt.

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooi ingepakt , goede kwaliteit, mooie merken. Persoonlijk.

Pluspunten

Keurige service, lieve mensen en mooie producten! En super snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering Keurig verpakt, elk artikel afzonderlijk in vloeipapier.

Pluspunten

Super tevreden over. Keuze uit mooie panty's en kousen. En het wordt snel en netjes verzonden! Ik raad ze aan!!

Geen!

Pluspunten

Mijn bestelling is door Beenmode correct behandeld, Beenmode informeerde mij uitstekend over de stappen die hebben geleid tot levering van mijn bestelling.

Ik heb geen verbeterpunten. Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en de communicatie over deze afhandeling,

Pluspunten

Snelle levering. Uitgebreide keuze, ook in grotere maten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Pluspunten

Anelle levering, alles ook op voorraad en persoonlijk briefje bij de aflevering

Pluspunten

mooie collectie, fantastische service en altijd een aardig berichtje bij de bestelling.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Verzending was snel.

De maattabellen kloppen blijkbaar van geen kanten. Normaal past maat L me qua lengte altijd gewoon goed, maar ik heb nu 2x panty's met maat L besteld en die leken net voor dwergen te zijn gemaakt. Echt geldverspilling, want die pas ik dus gewoon niet.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en kwalitatief goede producten.

Pluspunten

Correcte nazorg

Pluspunten

vlotte correcte levering.

Pluspunten

Veel keuze en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt incl. behandel adviezen en een handgeschreven bedankje. Erg leuk!!

Geen!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com