Pluspunten

Heel veel keuze prachtige artikelen mooie panty's ik ben de helemaal fan van en een hele overzichtelijke website Hee

Het zou beter zijn als de pakketje aangetekend verstuurd wordt en nog een kleine verbetering zou zijn om de retour etiket bij de pakje in te doen zodat we ruilen of toch terugsturen makkelijk is

Pluspunten

Snelle en correcte service

Pluspunten

Keurige snelle levering, netjes en persoonlijk verpakt. Medewerksters van de helpdeks reageren erg vlot en denken goed mee, zodat je het juiste artikel aanschaft.

Geen, ga zo door!!

Pluspunten

goede serviese en mooie panty,s groot aanbod

Pluspunten

Snelle service, heldere website. Leuk ook om een persoonlijk kaartje bij de bestelling te krijgen

Pluspunten

Mooie site, veel keus, prachtige produkten en zeer snelle, bovendien mooi verpakte, levering

Geen enkele

Pluspunten

Heel behulpzaam bij het bestellen van dingen die als niet beschikbaar op de website staan (maillot in een bepaalde maat en kleur); snelle verzending zelfs van dingen die speciaal besteld moesten worden.

Op de website staan bij panty's en maiilots soms meer kleuren vermeld in de drop-down menu's dan als kleurenvlakjes op de productpagina's, dat is een beetje verwarrend.

Pluspunten

supersnelle verwerking van de bestelling. Ze maken waar wat ze zeggen dat je het de volgende dag in huis hebt. Er was iets mis met de bestelling (fabrieksfout), er werd alles aan gedaan om een nieuwe (op tijd) te verzenden. Zonder extra kosten!

Ik zou het niet weten, ben echt super goed geholpen door ze!

Pluspunten

Snelle levering en mooie spulletjes!

Niks op aan te merken.

Pluspunten

Werkelijk alle merken, goede productomschrijvingen, bij twijfel volstaat een telefoontje met een van de vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Goed verzorgd pakket met vriendelijke welkomst brief.

Pluspunten

Snelle service, goede producten en persoonlijk kaartje bij elke bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en persoonlijke levering

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en bovendien een leuk persoonlijk (handgeschreven) kaartje om me te verwelkomen als klant.

Pluspunten

Snelle service, aardige notitie bij bestelling

Pluspunten

Uitstekende service. Supersnelle levering. Aardig "welkom terug" kaartje bijgevoegd. 1 artikel niet op voorraad -was mij bekend bij het bestellen-: werd twee dagen later ook al geleverd. Top!

Helemaal geen verbeterpunten!

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering, fijn ingepakt geleverd en een persoonlijk briefje bij het pakketje.

Meer keuze in kinderpanty's

Pluspunten

Mijn bestelling heb ik snel en keurig verpakt ontvangen. Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij om mij te verwelkomen, erg attent! Het is erg plezierig dat er aandacht aan wordt besteed, internet aankopen zijn doorgaans erg anoniem en onpersoonlijk en een dergelijk kaartje maakt echt verschil. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Pluspunten

Mooie kwaliteit en zeer snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering Goede producten Fijne website

Pluspunten

Hand geschreven bedank kaartjes, snelle service en goede kwaliteit!!

Pluspunten

Mooi aanbod: ruim aanbod, ook grote kindermaten, goede kwaliteit. Snelle levering.

Graag voldoende keus/aanbod houden in de grotere kindermaten.

Pluspunten

Snel geleverd, attent briefje erbij, handgeschreven en prima producten. Ook een mooie en overzichtelijke website.

Geen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com