Pluspunten

Super positief over de bestelling en de afhandeling, ook het handgeschreven toegevoegde kaartje aan de bestelling maakt de betelling nog persoonkijker. Helemaal super dus

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijke touch.

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

Pluspunten

Het persoonlijke contact. Toen bleek dat mijn legging een productiefoutje had, kon ik 'm zonder kosten retour sturen. Ook kreeg ik een telefoontje op het moment dat zij mijn retourzending hadden ontvangen om te vertellen dat het aankoopbedrag reeds was teruggestort. Ik hoop dat zij de gewenste legging nog binnenkrijgen zodat ik alsnog een foutloos exemplaar kan bestellen.

Pluspunten

Snelle service, zorgvuldige verpakking, attent handgeschreven kaartje

Pluspunten

Zeer goede, keurige afhandeling van de bestellingen.

Helaas geen verbeter punten. ..

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven! Zeer snelle levering. Heb dit bedrijf al aanbevolen aan vriendinnen omdat ik zeer tevreden ben!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Hele goede service, snel, mooi verpakt met een leuk handgeschreven kaartje. Mooie spullen. Echt een feest om iets van jullie te ontvangen!

Pluspunten

snelle levering en makkelijke site

Pluspunten

Snel contact toen ik een klacht had. En ook heel snel verholpen. Ruime keuze en snelle levering.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending. Goed ingepakt en vond het fijn dat je per mail omtrent je bestelling goed op de hoogte werd gehouden.

Pluspunten

Behulpzaam Groot assortiment Deskundig advies

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Mooie merken, veel keuze. Bijzonder snelle verzending en keurige verpakking, waar mogelijk doe ze het als brievenbuspakje, zodat je niet thuis hoeft te zijn voor aflevering. Bijzonder klantgericht en altijd een persoonlijk briefje bij je bestelling. Dit is echt een topwebwinkel! Ik koop al mijn kousen hier.

Pluspunten

Erg vriendelijk, altijd op voorraad, snelle levering, attent handgeschreven briefje erbij en mooi verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt.

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Vlotte bestelmogelijkheid, goed werkende site, snelle levering

Eigenlijk geen

Pluspunten

Overzichtelijke site en veel keuze Snelle levering Mooi verpakt Het leukste: de ingesloten handgeschreven, persoonlijke boodschap!

Ik had nog meer willen bestellen, maar die maat was niet voorradig. Een aanduiding wanneer dat weer in het assortiment komt zou fijn zijn.

Pluspunten

Duidelijke website Prima product Met zorg verpakt Snel

Pluspunten

snelle levering en grote voorraad. prettig om min of meer persoonlijk contact te hebben via de bijgevoegde kaartjes.

als je dan een persoonlijk kaartje meestuurt, zorg dan dat de naam klopt..

Pluspunten

Snelle levering Panty's netjes verpakt

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, keurig verpakt.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com