Pluspunten

Mooi ingepakt, persoonlijk kaartje en goede service

Pluspunten

Het zorgvuldig ingepakte pakketje met handgeschreven kaartje maakt je glimlachen bij het uitpakken van je bestelling. En nog sneller geleverd ook.

Pluspunten

Alles wordt correct afgehandeld. Super!!!!!!

Geen, ben dik tevreden!!

Pluspunten

Ik ben al langer een heel tevreden klant van Beenmode.nl maar toch altijd weer onder de indruk van de klantvriendelijkheid :-) !

?

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijke noot.

Pluspunten

Het persoonlijk briefje, in het snel geleverde pakketje met kwaliteitsproducten, maakte de service helemaal compleet.

bij deze eerste bestelling helemaal niets

Pluspunten

Hallo, Ik ben heel positief over jullie. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Keurig verpakt, en nog een leuk presentje erbij. Bedankt en ik blijf klant:) Groeten Jolanda Nijsse

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snel en persoonlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit, prompte levering en redelijke prijzen

Pluspunten

Snelle levering en het persoonlijke briefje erbij .

N.v.t.

Pluspunten

Pakketje met persoonlijke aandacht dmv een kaartje!

Pluspunten

Bij de levering zit een met de hand geschreven bedankkaart: erg attent!! Mooie antislipsokjes voor mijn dochtertje.

Pluspunten

Bestelling en levering verloopt altijd zonder problemen Altijd een leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling!

Pluspunten

Bij vragen snel antwoord waar je ook echt wat aan hebt. Ik zat te twijfelen over de maat voor een bepaalde maillot en Marly van Beenmode heeft deze vergeleken met eentje die ik eerder had gekocht zodat ik de juiste maat kon bestellen. Snelle levering ook en leuk persoonlijk gemaakt met mooie verpakking en een handgeschreven kaartje.

Pluspunten

Snel besteld en snel geleverd. Ook nog een persoonlijk, met de hand geschreven kaartje bij de bestelling. Niet nodig, maar wel leuk.

Pluspunten

Super snelle levering, nette verpakking en een persoonlijk berichtje bij de bestelling, heel leuk!

Pluspunten

zeer snelle reactie op mail, goed advies, mogelijkheid om eerst te bekijken voor kopen, zeer vriendelijk, zeer ruim assortiment

Pluspunten

Snelle levering , voldoende keus

Pluspunten

Snelle levering en goed klantcontact bij vragen

geen

Pluspunten

mooie beenmode, netjes bezorgd keurig op tijd en de persoonlijke kaart erbij met een welkom als nieuwe klant erbij vnd ik erg leuk.

Pluspunten

heldere site Goede respons

Pluspunten

Leuk persoonlijk welkombericht bij de verzending. Goed ingepakt en handige tips voor onderhoud en gebruik.

Niets

Driehoeven 16