Pluspunten

Leuk persoonlijk welkombericht bij de verzending. Goed ingepakt en handige tips voor onderhoud en gebruik.

Niets

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Het product is meer dan fantastisch. Hoewel ik iets langer moest wachten dan gebruikelijk hebben ze dit geweldig opgelost.

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle verzending, duidelijke website.

Ik mis biologisch katoenen en of wollen beenmode. En misschien tips over welke maat bij lange benen hoort.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verpakt. Lief briefje erbij,zeer attend, goede service en goede prijs, veel keus

Pluspunten

Persoonlijke bericht erbij is altijd leuk

Ik zou het echt niet weten. Alles is top hier.

Pluspunten

Hulp bij het bestellen heel prettig. Bestelling snel en netjes verpakt bezorgd.

Pluspunten

Snelle bezorging, keurige verpakking en een gezellig kaartje ter verwelkoming als nieuwe klant.

Pluspunten

Ze doen waar ze voor staan, klantvriendelijk, snelle verzending, volop keuze. Een betrouwbare Webwinkel.

Ksn ik op dit moment niet bedenken

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijke boodschap bij de bestelling

Pluspunten

Er was iets niet oo voorraad maar daar werd netjes over gemaild en een alternatief geboden.

Pluspunten

klantvriendelijk ik ben heel tevreden over jullie Leuk met een persoonlijke noot bij de bestelling top.

Pluspunten

Mijn bestelling was de volgende dag in huis. De sokken waren zorgvuldig ingepakt en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij, erg leuk!

Pluspunten

De panty's kwamen keurig ver handgrschreven dankkaartje. Leuk!

Pluspunten

Zeer vriendelijk Mooie, brede collectie Snelle levering

Pluspunten

Duidelijke communicatie en goed op de hoogte houden van proces

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende service en altijd weer in een keurige verpakking met een persoonlijke noot!

Pluspunten

Alles goed geregeld. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering! Persoonlijke notitie bij bestelling toegevoegd.

Pluspunten

Snelle verzending, prima keuze qua producten

Pluspunten

Leuk, dat persoonlijk geschreven kaartje. En zo mooi ingepakt! Het was een cadeau voor mijn zus, dus ik weet niet hoe de producten zijn, maar alles zag er verzorgd uit. En het blocnote is al in gebruik voor de boodschappen ;-)

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk berichtje erbij.

Pluspunten

Uitstekende service.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com