Pluspunten

Uitstekende webshop Zeer betrouwbaar Stipte leveringen Altijd een persoonlijk bedankje voor de bestelling

Soms is een doorsnee maat van een basis product niet op voorraad. Het zou fijn zijn als dit sneller terug op voorraad zou kunnen komen. Verder geen klachten. Ik bestel alleen bij Beenmode.nl. Nergens anders.

Pluspunten

heel snel!

Pluspunten

Snelheid levertijd

Niks

Pluspunten

snelle keurige levering. een paar stond op nalevering en werd daags erna al geleverd, dat is ietwat overdreven want kost jullie alleen maar geld en een dag langer wachten kan geen probleem zijn.

wacht even tot de levering compleet is met versturen

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Heel positief ! Vlotte en correcte bezorging!

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Snel, fijn contact en goed materiaal. Top dat ik gebeld wordt of de maat klopt die ik besteld had.

maattabellen, maar goed die zijn door diverse fabrikanten verschillend opgezet. Zou fijn zijn om de precieze maten te hebben, dat bestelt gemakkelijker.

Pluspunten

Prima service, snelle levering, af en toe korting

Pluspunten

Snel, vriendelijk, discreet. Gewoon 100% tevreden. Dat verwacht je tegenwoordig niet meer zo snel. Ik kan alleen maar aanbevelen !

Nvt.

Pluspunten

Netjes en snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk, helder, snel en een goede klantenservice.

Pluspunten

Heldere site Uitgebreid assortiment Kwalitatief goede artikelen

Uitbreiden met degelijk/dagelijks ondergoed voor volwassenen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede hulp bij telefonische vragen. Snelle levering.

Aangeven op de website als de maatvoering van een product afwijkt van het gangbare.

Pluspunten

Goed assortiment. Snelle levering. Persoonlijk briefje bij de levering.

Pluspunten

Snelle levering Alles netjes verpakt Goede klantenservice

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service

Pluspunten

Snelle behandeling, goed verpakt. En kreeg een handgeschreven vriendelijk dank kaartje meegestuurd.

Pluspunten

Een snelle levering,een fijne en snelle mail,als er iets niet is of nageleverd word,ik vind het super zo, Vriendelijke groet, Hanna.

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk handgeschreven kaartje: erg leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle leveringen en overzichtelijke website

Moeilijk in te schaften hoe de structuur van de panty is. Maar dat kan aan mij liggen.

Pluspunten

Persoonlijk, handgeschreven bericht bij bestelling.

Eigenlijk geen.

Pluspunten

Snelle service met persoonlijk kaartje erbij en blocnote!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren