Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering . Super goede kwaliteit

Pluspunten

Ik had per abuis een review hier geschreven over Wolford online shop. Ondanks dat pakten ze dit ook goed op aangezien zij ook samenwerken, dus een goeie review terug :-)

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt. Tevens persoonlijke note om welkom te heten als nieuwe klant.

Pluspunten

Zeer goede service, je kunt merken dat het voor dit bedrijf belangrijk is dat de klanten heel tevreden zijn.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, nette verpakking, mooie artikelen

Retourneren zonder bijbetaling voor verzending

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment, persoonlijke service dmv geschreven bericht bij de bestelling.

Pluspunten

Super snel producten binnen gekregen. Ze bellen op als er een vermoedelijke fout in maat is. Super!!!

Pluspunten

Goede service , snelle levering goede producten. per email snel antwoord terug .en een gezellige kaart erbij

Pluspunten

Zeer nette verpakking en snelle verzending!

Pluspunten

Goede collectie, snelle levering!

Pluspunten

Super service! Snel in huis en een persoonlijk briefje bij de bestelling, erg leuk. Ik bestel hier zeker vaker!

Pluspunten

Snelle service en goed!

Af en toe een attentie voor trouwe vaste klanten!

Pluspunten

Prima service, volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

Snelle reactie op vraag per email, snelle levering, mooie producten

In de email werd een product aanbevolen wat volgens de website niet tot de collectie behoort nl. een maillot van Falke Family.

Pluspunten

Snelle levering. En een heel attent persoonlijk geschreven kaartje erbij! Ontzettend leuk!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Het uitgebreide assortiment. Mooie persoonlijke kaart bij de bestelling

Zou ik zo 1 2 3 niet weten.

Pluspunten

Ik heb eerst gebeld voor maat advies omtrent Kunert panty's en werd op een goede en correcte manier geholpen. Alleen de volgende keer toch maar een maatje kleiner proberen. Werd aangenaam verrast bij het uitpakken van mijn bestelling, de panty's waren nog een extra verpakt in vloeipapier. De factuur zag er ook zeer verzorgd uit, op de prijs na dan. :-) Wat ik ook zeer kan waarderen is het persoonlijk geschreven welkom kaartje. Ook het post-it memo blokje is een handig en leuke attentie i.p.v. een pen. Rob

Die zullen er ongetwijfeld zijn, maar die kom ik dan vanzelf wel eens een keer tegen.

Pluspunten

Perfect, niets meer aan toe te voegen!

Pluspunten

2 x kinderpanty beteld waarvan 1 maar niet leverbaar was. Aangezien ik deze snel nodig had heeft de uiterst vriendelijke telefoniste een alternatief gevonden. Deze panty was wat duurder en de kosten heeft beenmode op zich genomen. Top bedrijf

Pluspunten

service

Pluspunten

Erg goede service en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering. Overzichtelijk en groot assortiment

Soms zijn de kleuren lastig te zien (ik ben af gegaan op de benaming)

Pluspunten

Snelle levering van kwalitatief goede producten

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com