Pluspunten

Mooie kwaliteit, goed mailcontact en snel geleverd

Pluspunten

Kreeg direct na bestelling een telefoontje omdat bestelde item niet meer op voorraad was. Er werd direct andere suggestie gedaan. Heel fijn!

Pluspunten

Pluspunten

nette levering , netjes verpakt met persoonlijke boodschap optijd geleverd

Pluspunten

Heel veel keus

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede levering met persoonlijk tintje

Pluspunten

Snelle, nette levering.

Pluspunten

snelle service en een persoonlijk handgeschreven bedankkaartje bij de verzending.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service.

Op een makkelijkere manier aangeven welke maten nog op voorraad zijn.

Pluspunten

Goede producten, snelle levering, nette verpakking.

Pluspunten

Ouderwets vloeipapier voelde als een cadeautje maar dat handgeschreven kaartje deed het 'm! Zeker in dit internettijdperk een mooi gebaar. Snel geleverd!

Beschrijf de kleuraccenten van sommige panties beter: ik heb er nu 1 waarvan de baan met strik donkerblauw is terwijl ik zwart verwachte. Geeft niet, ik vind 'm prachtig maar is niet handig... Kwam meerdere onduidelijke omschrijvingen tegen.

Pluspunten

Goede service, ook bij verkeerde levering, correcte oplossing.

Voor mij niets

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk geschreven kaartje er bij.

Pluspunten

perfecte service

Pluspunten

Snelle en betrouwbare afhandeling

Voorrraadbeheer, te vaak "uitverkocht"

Pluspunten

Snelle levering, erg aardig handgeschreven briefje bij sokken, Doré Doré sokken sowieso hoge kwaliteit

Pluspunten

Tijdige levering, pakketje met zorg verpakt, handgeschreven kaartje komt sympathiek over, waardebon van paar jaar oud was nog geldig.

Als ik het me goed herinner, kon ik op website niet zowel merk als producttype (dus alleen sokken of alleen leggings) selecteren. Het zou handig zijn als dat wel kon.

Pluspunten

Snel Duidelijk Kwaliteitsspullen

Kan nu niets bedenken

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com