Pluspunten

Snelle Service, goede kwaliteit

Pluspunten

Super snelle service. Mooi verpakt met leuk persoonlijk kaartje erbij. Niet zomaar een cadeautje voor jezelf, 'aar een echte beleving!

Pluspunten

Zeer persoonlijke en snelle levering, gezellig ingepakt als een echt kadootje!

Pluspunten

In en woord het is uit de kunst

Pluspunten

Keurig verpakt, en het met de hand geschreven kaartje van Saskia geeft toch wel het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. En natuurlijk niet te vergeten de snelle levering,

Ik kan op dit moment nog verbeterpunten of tips bedenken.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, maar daarnaast altijd een feest om uit te pakken door de manier waarop het ingepakt wordt! Topsite

Pluspunten

Goed product, snelle levering

Nvt

Pluspunten

Snelle, persoonlijke service

Pluspunten

Heel persoonlijk, als een kadootje verpakt en veel keus

Pluspunten

Goeie service bedankt !!

Pluspunten

- Verrassend assortiment - Ruim assortiment - Eenvoudig zoeken middels categorieën - Makkelijk te onthouden http-adres - Professionele website - Niet te hoog bedrag waarbij verzenden gratis wordt

Zoals aangegeven was ik positief verrast, dus eigenlijk geen verbeterpunten. Ja misschien gratis verzenden, maar begrijp dat dat voor een panty van 10 euro niet rendabel is.

Pluspunten

Communiceren als iets er niet is en later wordt nabezorg

Pluspunten

Mooie betaalbare producten en persoonlijke service

Pluspunten

snelle levering leuk kaartje bij de levering

Pluspunten

Snel en mooie producten

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering. Verpakking alsof je een cadeautje ontvangt, heel fijn! :-)

Pluspunten

prima producten, duidelijke site, duidelijke uitleg producten. ik ben tevreden over de producten die ik heb gekocht. Wordt snel geleverd. Als een product niet op voorraad is dan wordt het snel na geleverd.

Pluspunten

site is prima, snelle service en verzending! een dikke 10!

Pluspunten

Prima website, ruime keuze, prima service! TOP!

Geen, ga zo door

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verpakt. Aandacht voor de klant.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren