Pluspunten

Veel keuze, snelle en nette levering

Pluspunten

Groot assortiment en prima service.

Pluspunten

Hele mooie collectie beschikbaar in de webshop, snelle levering en keurig ingepakt. Nu voor de derde keer een aantal panties besteld en voor de derde keer zeer tevreden.

Vanuit de categorie indeling heb ik het idee dat niet alle producten even handig zichtbaar zijn, verder zijn niet altijd alle kleuren leverbaar (op voorraad) of beschikbaar. Tot nu toe wel iedere keer wat moois gevonden.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Klantvriendelijk.

n.v.t.

Pluspunten

Vriendelijke benadering Snelle levering.

Zoeken op de maat is lastig.

Pluspunten

Zeer deskundig bedrijf, snelle levering. Prima kwaliteit.

Geen verbeterpunten., ga zo door.

Pluspunten

Ik wilde een grijze legging hebben; nergens te koop ! Besteld en de volgende dag in huis

Pluspunten

handig en snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle levering, goed assortiment.

Beetje overdreven die handgeschreven kaart, pakpapiertje en factuur op duur papier, en overbodig reclame notitieblokje.

Pluspunten

Snelle levering, zorg en aandacht voor de klant en haar pakket, handgeschreven kaartje bij pakket is top!

Pluspunten

Snelle levering en mooi ingepakt.

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

met persoonlijke zorg en aandacht verpakt en verstuurd

Pluspunten

Goede service, snelle levering, met zorg verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, nette service

Pluspunten

Snelle levering van producten; Zorgvuldig en stijlvol verpakt Ook naleveringen worden correct uitgevoerd

Pluspunten

Persoonlijke benadering, altijd een leuk handgeschreven briefje bij de bestelling, artikelen worden mooi ingepakt ! Zeer snelle levering. Goede en vriendelijke medewerkers op de klantenservice

Pluspunten

Mooie klantvriendelijke webshop. Ruim voldoende keus. Zeer snelle verzending die bovendien prachtig verpakt is. Een kadootje voor jezelf

Zijn er m.i. niet.

Pluspunten

Snelle service en een heel vriendelijk en attent persoonlijk geschreven kaartje! Mijn volgende bestelling doe ik zeker weer hier!

Pluspunten

Veel keuze Nette prijzen Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen alles goed

Pluspunten

Mijn bestelling was keurig op tijd. Mijn armwarmers werden goed verpakt toegestuurd, dus ik ben er zeker van dat mijn volgende bestelling ook weer veilig en onbeschadigd bij mij bezorgd wordt. Het persoonlijke bedankje voor de bestelling kon ik zeker waarderen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren