Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Discrete verzending Snelle levering Persoonlijk bericht

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Leuk de persoonlijke kaart!

Prima !

Pluspunten

Snel. Bij telefonisch contact vriendelijk. Komt beloftes over nalevering na.

Pluspunten

Ik heb het bestelen bij Beenmode.nl ongetwijfeld als heel positief ervaren. Ik had het snel thuis, mooi ingepakt, fijne handgeschreven/persoonlijke begeleidende wenskaart erbij, snelle en vriendelijke communicatie met klantenservice.

Pluspunten

Mooie, overzichtelijke site! Snel en correct verwerkt.

Ik zou het zo niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goede website

Pluspunten

Goede service! Al diverse malen iets besteld en alleen de laatste keer een probleem gehad wat perfect en snel is opgelost door Beenmode.nl.

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goeie kwaliteit

geen

Pluspunten

Snelle levering, goed verzorgd!

Pluspunten

Snelle levering (brievenbuspost) Goed verpakt met leuke persoonlijke noot

Pluspunten

Goede service, ben bij telrfonisch contact altijd tevreden over de behulpzaamheid bij vragen. Ook de levering is altijd snel.

Pluspunten

Netjes en snel

Pluspunten

Service en een persoonlijke boodschap

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering - super kwaliteit

Pluspunten

Zeer persoonlijke benadering van de klant (handgeschreven kaartjes), heel prettig. Snelle leveringen duidelijke informatie voorziening als een deel van de bestelling later volgt.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks het feit dat er geen face to face communicatie is heb je toch het gevoel dat die daar is, want een leuk geschreven bedankkaartje zit in een vrolijk oranje verpakking van jouw gekozen produkt, n persoonlijk tintje dus !

Wat mij opvalt, als vrouwvriendelijke klant; u zou zich meer kunnen focussen op de klant met minder sexy benen :) het zou een leukere uitstraling hebben wanneer met name het bedrijf Falke te horen krijgt dat er ook sterk atletische benen in Nederland rondlopen, aan sexy heb je weinig in koude winters, van een mooi bord kun je niet eten :):) ik begrijp dat sexy goed verkoopt jedoch !

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website met goede omschrijving van de producten Snelle levering met leuke persoonlijke noot

Pluspunten

snelle service en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering en altijd met persoonlijk bericht !

Had net panty besteld, dag later was er uitverkoop. Had ik als vaste klant wel willen weten.

Pluspunten

Snelle en correcte levering . Heel zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

Mooi ingepakt en persoonlijk briefje. Het pakketje is goed verpakt en levertijd die was aangeven is nagekomen. Duidelijke website.

Voor dit moment geen

Driehoeven 16